Zelihaaaa aaaaahahhahahahaaaaaaa buna çok güldüm esin de sanki anlamadı ne icin açtığını😅😅😅 bende ilk defa izlemiştim hiç erotik bi film olduğunu bile bilmiyordum biter bitmez buraya da önermek istedim eşlerinizle birlikte🔥olsun dedim…. guzel bi filmdi ama demi☺️

senabaykan1234 evet bilerek yaptım 🙈😂😂 film çok güzeldi ve filmin sonudaaaaaaaaa 🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

Günaydınnnn kızlarrr🌸 nasılsınız sanki burayı biraz ihmal ettim ama hormonlarım beni biraz zorlayarak değişiyor galiba😅😫 şimdi evli arkadaşlarıma bi sorum olacak 🔥eşimle sabah ilişkiye girdik ve uzun zamandır hep içime boşalıyordu. Hamilelikte mantar olur içine boşalmasın demişti canım @Deletedmom3 🥰bizde bu ilişkide geri çekilmeyle yaptık ama ben içimdeki gibi mutlu olamadım sanki😓hamilelikten mi yoksa içime alıştığım için mi 🔥bilen kızlarrr🔥🔥🔥🥰

Nur-12345 merhaba canım uzun zamandır bu uygulamadayım ama sana cevap yazmak için hesap açtım 😂 6,5 aylık hamileyim ilk günden beri eşim içime boşalır. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bende eşimin içime boşalmasını çok sevdiğim için vazgeçemiyorum. Tedirgin olmana gerek yok yani ☺️☺️

berfooo rahimi yumuşatır erken doğum riski olur diyenler var tabiki de ama eğer gebelikte bir sorun yoksa sperm tek başına erken doğum yaptırmaz. Ama onun haricinde bebeğe herhangi bir sakıncası yok. Neden olsun ki hem ? Doktorlar da öneriyor ilişkiyi düşük riski olmadığı sürece.

berfooo şahsen ben vala hamileliğimde ilişkiye girdik sonuna kadar 😂 bende öyle sizin dediğiniz gibi erken doğma riski olmadı tam tersi oğlum 41+5 doğdu nerdeyse 2 hafta geç doğdu gerçi doğdu da demiyelim zorla doğurttuk gelmek istmedi beyfendi onun yüzünden suni sancı aldım öyle doğdu daha bide suyunu bile patlatamadı iğne ile sokup deldiler 🤷🏻‍♀️😂

Melek12 Analdım iyi ne güzle bende hep çocuğun hamileliğin cinsel ilişkiyi olumsuz yönde etkileyeceğini düşünmüştüm

Zelihaaaa çok sevindim bu habere kızlar 🥰iyi iyi o zaman engel olmaz karı kocalığa süper

Nur-12345 doktor birşey demediyse sıkıntı yok canım. Bem 3 hamileliğimdede korunmadım. Bazı doktorlar önermiyor sadece

Nur-12345 benim demek istediğim,içine boşaldıktan sonra o şekil uyuma. 5 dk sonra falan temizlen. İçimde kalması mantar riskini arttırır.

Asin70 benim eşimde hep oyun oynardı hep tartışırdık şimdi izin almadan oynamıyor ben izin vermeyince oynamıyor

@Deletedmom3 @Nur-12345 kızlar tecrübelisiniz die sizlere sormak istedim postu çok okudum şimdi Bn 2 yıllık evliyim eşim çok istekli biri yani sevişme delisi evliliğimizin başından beri cinsel sorunlar oldu eşimden dolayı Dr falan gittik düzeldi biraz ( ereksiyon sorunu) sonra hamile falan kaldım hamileliğimdede tek tük ilişki oldu doğum yaptım kaç ay çocuk falan kaza olur dedi yine olmadı yani olmadı derken sevişme her zaman var ve sürtünerek bana boşalır sürtünmelerine uyanırım uykudan hep neyse bebeğim 1 yaşında oldu 10 kez olmamıştır ilişki sevişme anında bana sürtünerek boşalıyo çünkü geçen ay artk patladım dedim ben cansız manken iyim yanında bni neden düşünmüyorsun nedenini söyle tamam daha olmaz VS yaptı daha kolayıma gelio falan dedi neyse bunun üzerine bikaçsefer daha oldu ilişki buğün yine sürtündüğü yerde boşaldı boşalma olmasada ilişkiye girmeye niyetimiz varsa ereksiyon kayboluyo o zamanda heves meves kalmıyor naapacam kızlar bn

BeenNurhayat bu durum için doktora falan gitmeniz uygun olmaz mı böyle hemen boşalmamaları için tedavi falan uyguluyorlar

Lalderiin gitmiştik canm ilaç vermişti halada var o ilaçtan bazen ereksiyon gidince veriyorumda o zamana kadar heves falan kalmıyor ki