Kızçelerrrr🤗haklısınız gerçekten sessiz kalmış grubumuz😅 nasılsınız neler yapıyorsunuz
Seks
Nur-12345 iyiyim hamdolsun biraz sıkılıyorum ya:) sen nasılsın napıyorsun hamileliğin nasıl gidiyor??
Paysel97 sorabilirsin canım cevabını bilen yazıyor ;)
senabaykan1234 niçin sıkılıyorsun canım🙃hamilelik gitmiyo 😬 çok bunalıyorum sürekli tansiyonum düşüyo😓 çocuk gibi ağlayasım geliyo ateş basıyo 😓😓😞😔 doktorum bunların hepsine normal diyo ve sinir oluyorum😔
Nur-12345 bilmiyorum ya😏
Merhaba bende geldim 😁😍
Minimini
Hoş geldiniz 🙆🏻♀️🥰
Bayanozenn Ben sana söyleyim mi kendiyle barışık insanlar yazar kadın yazmak istediği için yazar sen cinsellik kategorisine girip bunu okuyorsan sende okumak istemişsin demek ki canım.
- Düzenlendi
Güzeller :) Aklıma geliyorsunuz arada bayağı sessizleşti burası.
Ben bu aralar dinlenmeye çalışıyorum, sabah 5′lerinde denizde oluyorum, yaşadığımı hissettirecek şeylerin peşine doğru gidiyorum :) Burada derdimi dinleyen,okuyan bir suru kadın oldu. Geçen birkaç ayın zorluğunun üstüne bu anlar ilaç gibi geliyor..
Güneyde olan varsa belki karşılaşmışızdır ☺️Herkesi yanacıkları, hamişleri karnından öptüüm🤗❣️
minikhanim miss gibi bakarken rahatladım. Denize bakmak, havasını almak her türlü güzel👼🏻❤️
minikhanim sana ne kadar tesekkur etsem azdir canim senin sayende hayatima ağdayı aldim ve cok memnun kaldim özelikle genital bolgede orami jiletle aliyordum cok kararmaa oluyordu ve ertesi gun hemen cikiyordu ama ağdada kac hafta gecti yeni yeni cikmaya basladi ince ince cikiyor ve tertemiz yapiyor ilkinde cok ama cok aciyor ama ikinci yapisimda tuylerim inceldi icin cok az acidi 😊😊😊😊
SSelinn Harikasın. Bebek gibi oluyor oralar ağda ile. Hep de böyle devam etsin zor durumda kalırsan da jilet sürme en kötü makineyle geçersin. Rica ederim bir kişiyi daha jiletten kurtardıysak ne mutlu🤸🏻♀️
minikhanim ☺😊😊😊😊😊😊💜💜💜
[silindi]
minikhanim Ben dün Sadece üstüne aldira bildim ona Cesaret Ede bildim Ilk Kez jiletle yapiyodum Hep Ve dün baya acidi Ve Kizardi Ama kararmasi Daha var
[silindi] Aldırmışken hepsini aldırsaydın ya ☺️ daha var rengi de zamanla düzenli ağda yaptıkça değişir,ölü deriyi alır
SSelinn
Canm hangi marka ağda daha iyi ya fark etmiyo ? 🙄