Zelihaaaa Kelebek_16 bende iyyim şükür bende elimde sürekli telefon bide bebeğime bakıyorum o kadar 😅
Gunay987 SSelinn vaaayy supermiş 👍🏻Acıtıcı gibi geliyo ama iyi bişeyy. Acaba azerbaycanda satılıyomu ondan 🤔satılıyosa eğer hemen alcam
Gunay987 SSelinn şimdi girdim internetten baktımda. Biliyorum o makineyi🤭bizde ona farklı isim koymuşlar) ama o çok acıtıcıdıııırrr(( ona sadece güçlü kadınlar sabrederler😅🙈
Meleyke97 Gunay987 mende isertdim gerek bir maraqlanam görüm varmi..sabah yoldawima deyim aptekə gedecek soruwsun yadimnan cixmasa🤦🏻♀️ senede bir soz deyerem istesen 🥰
Kelebek_16 Gunay987 canim Azerisense men sene ağdani azerice tercume edim yeqin ki bilersende lipuckani bax lipuckadi bunu bilmiyen qiz yoxdu urey yeni sen ele bilmisen bawka seydi😂ama lipuckani deyir
Gunay987 Firuze niyəysə mən elə düşünmürəm🤦🏻♀️Mənimçün əksidi. Lipuçka bir anlıq belə olsa çox yandırır(( həmdə səndə necədi bilmirəm ama mən lipuçka edəndə 2 həftəyə çıxır artıq ama lazer 1 ay qalır
Zelihaaaa Firuze eğer veriyorsa boşuna ısmarladım artık jiletten bıktım dedimki bi lazer alim internetten sipariş ettim yarın geliyo 😕