Gunay987 mende isertdim gerek bir maraqlanam görüm varmi..sabah yoldawima deyim aptekə gedecek soruwsun yadimnan cixmasa🤦🏻‍♀️ senede bir soz deyerem istesen 🥰

Gunay987 canim Azerisense men sene ağdani azerice tercume edim yeqin ki bilersende lipuckani bax lipuckadi bunu bilmiyen qiz yoxdu urey yeni sen ele bilmisen bawka seydi😂ama lipuckani deyir

Firuze telve o cok iyi canim wimdi woyle telve falini yukledikden sonra sanirim 20 paran oluyo aralarindan 1falci seciyosun avucunun fotosunu atiyosun yaklawik 15dq sonra cevap veriyo bence cok iyi ben hergjn yapiyorum yawimk flan hepsini bildi ve ne dediyse oldu bende bence sende denemelisin tabi bircok weyleride var mesela kahve falida var telve uygulamasinin icinde pek cok wey var

SSelinn evet canim baya acitiyo bence tuy makinelerinde en Az acisi olan lazer diye duwunuyorum lazer sanki eline diken batip cikiyo gibi ama en acilisi epilyatr😭😭😭😭

Zelihaaaa yoo sanki eline diken batip cikiyo ama evde yaptiqiniz lazerleri bilmiyorum ben kuaforde yaptiriyorum artik 4defa gitdikden sonra tuy cikmiyo bawta ben inanmamiwdim ama yaklawik 2 aydir bende tuy yok 4seans gitdim wimdi senjn sifariw verdikleriyle kuaforde olanlar ayri tabi

Firuze niyəysə mən elə düşünmürəm🤦🏻‍♀️Mənimçün əksidi. Lipuçka bir anlıq belə olsa çox yandırır(( həmdə səndə necədi bilmirəm ama mən lipuçka edəndə 2 həftəyə çıxır artıq ama lazer 1 ay qalır

Kelebek_16 mən düşündümki weet kimi bişeydi ama ama internetdən baxdm gördüm 😅🤦🏻‍♀️

SSelinn yani bence hani ağda can yakici olsada bir anlik bisey hani cektinmi bitiyo hemen ağrisi ama epilyatr bir anlik bisey deyil yapana kadar diger dunyaya gidip geliyorum🤢ama lazere gecdikden sonra tuy cikmiyo sanki koku kesildi gibi😹

SSelinn yani bence hani ağda can yakici olsada bir anlik bisey hani cektinmi bitiyo hemen ağrisi ama epilyatr bir anlik bisey deyil yapana kadar diger dunyaya gidip geliyorum🤢ama lazere gecdikden sonra tuy cikmiyo sanki koku kesildi gibi😹

Kelebek_16 ama falin sonucu gelmiyor canim😔 fallarima bak basiyorum yorumlanmis ama bulunmuyo bos ici🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Ne yapayim caniç sence?

Firuze a o nasio oluyoki☹bende 15dq flan geliyo cevap bildirimin uzerine basiyorum hemen giriyo istersen bidaha dene

Mejrem evet bencede anlatsin cok iyi anlatiyo bende dun evlendim daha o konulara gitmedm😂😂😂