Seks
minikhanim kuzucum 20 binede kehribar var 10 tlyede biraz marka renk kaliteye bakıyor ama mavişinin bunu düşüneceğini sanmıyorum sonuçta senden gelen ilk hediye adının soyadının harflerini yapabilirsin püsküle yada imameye örnek veriyorum M. Korkut yazdırabilirsin🌟
Minimini Haklısın canım inşallah beğenir bir tane sipariş vereceğim artık iyice bakayım da en guzeli olsun. İstiyorum ki imkanım olsun da en güzelini alayım,en guzelini tasisin. en güzeline layık☺️ deger verince boyle sevgi yumagi bi pamuk oluyorum😂
minikhanim ilk hediye her zaman değerlidir unutma ama kuru kuru hediye vermek olmaaz ona mükemmel bi gece geçir bomba bu olsun 😍
Sirius 4,5 yıldan biraz fazla sevgililik 3 yıllıkta evlilik canım 🙂birbirimizi cok seviyoruz belki o yüzden diri kalıyordur bilmem ki 😁 eşim mesela ben şort -askılı bile giysem peşimden hiç ayrılmaz saçımı farklı bi şekil yapsam hemen asılmaya sulanmaya başlar istekliyiz ikimizde 😅 Dışarı çıktığımızda etek giysem her fırsatta alttan alttan eller dokunur sürekli temas halindedir .inşallah hep böyle devam ederiz 😅
minikhanim öyle bir yazmışsın ki eşimin eve gelmesini dört gözle bekledim 😂 bu arada bana çok yaklaşmışsın karaköye çok yakınım 😂
Sonuç eşim geldi bebişle ilgilenmekten kendimize vakit ayıramadkk. Yorulduk.. 😟 Sabah işe gitmeden önce yaklaşırım😂🥳
minikhanim en çok hangi yönünü sevdim biliyo musun. Paraya ortak olmaya çalışman, amacının para olmadığını göstermeye çalışman. Çünkü şimdiki erkekler kadınları para avcısı olarak görüyor. Yok mu öyle kadınlar var. Ama çoğunluğu böyle değil
Mesela benim bir arkadaşım vardı. İnyetnetten tanıştığı 2 çocuk vardı ikisine de param yok der kendini acındırırdı. Kızda okumuş etmiş yani. Karaköye içmeye gitmişlerdi elini cebine atmamış mesela. Ne bileyim insan utanır. Tabi sonradan kızla görüşmeyi kestim çok kötü şeyler öğrendim vs vs. Kısaca bende sen gibiyim. Eşimle lise üniversite birlikte okuduk beraber yaşadık defalarca birlikte olduk. Her zaman hesabı paylaşmayı tercih ettim. Ya bu parayı alırsın ya da beni Bi daha görmezsin falan diyip triplere girerdim shdhsh
Böylesi en güzeli
minikhanim Vallah heyecanla
okudum 😂😂 iyi sevindim
güzel gecmesine ☺️
Monalisa ah bu bebişler:)) kocam olsa bu kadar isterdim bu adami gercekten. bilsem gorusurduk yahu canli canli gorusunu alirdim😘 o ne baklavaydı yahu biliyor işini bu herif😋
Monalisa Ne güzel düşüncelerin çok sevindirdi beni. Hatta belli ki onu da. Odediğim şeyim fişine bile bakmam ne kadar tutmuş diye. Kocam bile olsa bu adam niye odesin ki yani imkanim olcusunde hediye konusunda bile en en guzelini layik gorurum ona. Odetmedim çok bisey yine de yenilen-icilen, ucak biletim ben aldım onları.
Olmaz oyle acindirarak vs. gururuma dokunur yani. Bu adama da gokten yagmiyor durumu iyi bile olsa. Gecmisinde odetenler olabilir ama beni onlarla ayni yere koymasın istedim. O insanlar değilim.. ciddi bi şey istiyor ve bekliyorum. Kotu biri değilim.. ve doğru kişinin o olmasını yürekten istiyorum
minikhanim haha aynen canım hamileyken çok aldırdım eşime sağ olsun 😍
minikhanim helal olsun valla allah gönlüne göre eş versin 😍 bende kıyamıyorum asla eşimin evi arabası var evlenmeden öncede vardı. Ama kıyamazdım yine de. Çünkü muhasebeciyim hep çalıştım bebek olunca bıraktım tabi. Paranın ne kadar zor kazanıldığını biliyorum. Eşimde muhasebeci. Sabah sıcacık yatağından kalkıp gidiyor insanlarla uğraşıyor hala kıyamam. Bana bişey alır çok pahalıysa içime oturur. Asla cimri değiliz elimiz çokkk açıktır ama kıyamıyorum farklı bişey ya
Monalisa Ne güzel aynıyız. Kıyamadım işte. Düğün,müğün eşya teranelerine kafa yoran biri değilim. Düz nikahla bile olur. 1 göz odada da oturulur. Yeterli yanimda göreyim onu bu yeterli bana.
İçime bi mutsuzluk çöktü. Sanki onun aradigi ben degilmisim gibi. Ona layık değilmişim gibi. Ama doğrumu bulduğuma oyle eminim ki.. Yetemem ona. O ansiklopedi gibi birini ariyor. Ben yasadigim tatsiz olaylardan oturu 9aydir kimseyle oturup iki kelam etmedim susuyorum 9aydir. Yaninda da konuşamadım fazla. sevmedi sanki
minikhanim cok negatif düşünüyorsun ya senden hoşlanmadığını mutlaka anlardın şu süreçte öyle bişey mi sezinledin ki. Cok tatlı bir kızsın belli niye sevmesin seni. Yapma kendine bunu.
Olivetti Yok canım sezmedim aslında ama çok konuşan bir yapım yok. İlk buluşma diye de çekingendim biraz zaten. Dinleyebileceği ona birşeyler katacak birini istiyor sanırım o. Bu ben miyim kestiremiyorum sadece. Umarım dediğin gibidir
minikhanim ya canım erkekler genel itibariyle olaya sneçn gibi duygusal bakmazlar. Sen cinsle ilişki dışında duygusal da bakıyorsun mesela. Kokusunu tenini herşeyini sevmiş gibisin. Ama anlattığına göre bu adam sana sex herşey dğeildir demiş. Belki de herşey??, sadece ilişki gözüyle bakıyordur belki.. Zaman gösterir canım üzme kendini