minikhanim dinen evet öyle 😟
Ama ne bileyim bayılıyorum hatta oraya girince ben hemen boşalıyorm o üstümdeyken ama
Seks
Monalisa Yaa yureklendiriyosun beni🤭 sordum bu konuda ilki değilim ama once kendimi sonra onu mutlu etmek istiyorum. Buluştuğumuz günden beri kendime dokunmadım söz verdik 🙄 Acayip istekliyim boşalmamak için zor tutuyorum
Minimini ya canımsın😘❤️ benim neredeyse hiç arkadaşım yok. almam oyle cevreme. ama buradaki insanlara en ozelimi acabiliyorum, linç yemeden herkes sevdiği istediği seyi soyluyor saygili olanlara saygim da sevgim de sonsuz😻 evhamliyken bi anda stresimi alan kadinlar var.. İyi ki varsınız
Monalisa Monalisayı zaten Karakoy gulluoglundan hatirliyorum aklima oyle yer etti ki yakinmisiz diyince😅 bir de maddiyat konusunda benziyoruz seninle. kendimi goruyorum umarim sonumuz sizinki gibi evlilik olur pek umudum olmasa da :) valla biriniz denk gelseniz oturtup baktiricam nasiliz yakisiyo muyuz diye disardan nasil gorunuyoruz diye🤭 Her ne kadar bir sonumuz olduğunu dusunmesem de minik bir mucizeye hayır demem :)
Olivetti Erkek de çok onemli iste burada. Nazik davranmasi gerekiyor. Yokluktan cikmis gibi davranmamali. Seni dusunen seven zaten canini acitmaz☺️ hazırlamak gerekiyormuş orayı bir sure, yavas davranmak gerekiyormus
- Düzenlendi
minikhanim bende her ordan geçtiğimde genelde tramvayda oluyorum tabi. Kızımla Eminönü ne yürümek eziyet. anneme gidiyorum 😂 seni hatırlıyorum haha. Böyle şeyler zaten böyle ortamlarda anlatılır yakın arkadaşa falan anlatılmıyor aslında birbirimizin hiçbirşeyini bilmiyoruz ama biliyoruz hahaha öyle deli Bi durum
Seviyorum burayı 🙂
minikhanim evet çok doğru. İşte ben o anal tıkacı o yüzden aşırı beğendim. En azından eşim günaha girmez 😂 benide tutar o tıkaç eminim. Çünkü yaparken orama dokunması beni uçuruyor.
Ben böyle şeyleri evlenmeden önce biliyordum herkes gibi.ama iğrneç ay naısl yani naısl dayanılır buna insan naısl acıdan zevk alır vs.
Büyük konuştum hshsjs
Monalisa Buyuk konuşmamak lazım😅 yaşıtlarıma gore tecrubem yok ama her şeyi araştırırım bilirim. Erkekler kan verir gibi yatan kadınlardan hiç haz etmiyorlar. Ben de sevmiyorum kendi zevkimi kendim hallediyorum onu yormadan bazen. Üzerinde oluyorum, onu opmekten,yalamaktan kendim hoslaniyorum talep etmesine gerek yok.
Bakınca fotografta buyuk gorunuyor tıkaç. ama eminim değildir o kadar. Hatta bazıları sabitleyip dışarı çıkıyorlarmış öyle okumustum bi yerde. Boyle yapsak kudururum disarida yapisirim herife herhalde😅
minikhanim karanlığın 50 tonundaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam adam kadına taktı o şeyi kadın 1 gün boyunca onunla gezdi 🙊🙊🙊
- Düzenlendi
minikhanim bende ruh gibi durmam. Bazen uyumuş numarası yapıyorum çok hoşuna gidiyor shhshs
Tıkaç bence de küçüktür yani dışarı çıkarken sbsitlemek bana zevk verir mi bilmem çünkü ben sadece eşim üstümdeyken ve elimle denemek laızm 😂😂 minnoşumu okşarken zevk alıyorum hatta uçuyorum o yüzden tek başına arkamda durması bilemedim yani
Bitmiş Bi rimelim var oda işe yarıyor bu arada haha
minikhanim ilk buluştuğunuz gün yaparsanız çok daha heyecanlı olacaktır o Özlem ve ateşle deneyin bence 😊
Olivetti oyuncagi beraber mi alacagiz onceden mi alacak bilmiyorum ki. yoksa direkt yataga girmesek gun boyu bununla dolassak ben yerimde duramam. o da kudurur bence 🤭☺️
- Düzenlendi
minikhanim Ben olsam ona aldırırdım🙈 ve buluştuğumuz gün ona taktırırdm😃😅😆 o heyecanla sevişmek isteyecektir ama müsade etmez akşama kadar kudurturdum gün boyu da sürekli arkamdaki şeyi hatırlatırdım 😁
Olivetti Hahah harikasın. 😅 gunumuz yaklassin dusunebilirim bunu. tam da dogum gunune denk gelse o gun.. oof diyorum😬 31. yaşı bayağı güzel gelmis olacak
minikhanim 31ine mi giriyor iyi bir adamsa kaçırma olgun erkek candır 🤭😁 e şimdi siz uzaksınız ama kendi kendinize boşalmamak için söz mü verdiniz öyle okudum sanki yukarda . Nasıl dayanıyorsun 😆😁