minikhanim tespih
yaptir kehriban tespih cok güzel oluyor tavsiye edebilirim,bende almisdim dogum günü hediyesi
olarak ☺️

Azerikiz Ne hale geldik yahu şu erkeklerin magandalıkları yüzünden. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kadın-erkek

kumral ulaşmaya çalışırsa da vereceğin tek cevap (pişkinlik yapacak veya ozur-tecrubeyle sabit) “sen kendini nimetten mi sayıyosun habeş maymunu? 🐒”
Minikhanım bu tiplere bayağı dolu. elime verseler💪🏻

https://hizliresim.com/bqDNOn

Kızlar bunun, ucu üç boncuklusu olacak. Boncuklarda İki ismi, bir soyisminin baş harfi olacak. Aşırı sade,klasik ama bana gosterdigi tesbihi de ayni ama iki bas harfi vardi. ilk ismi ve soyismi. İkinci ismi henuz yok :) Kehribarlar renkli ve cok dikkat cekici sevmez bence diye hiç bakmadım. İkinci ismi kimliginde yazmiyor yenileyecek, yenilensin yeni tesbih yaptiricam ona gore demisti. Ben yaptirmis olacagim :)
    Sıradan insanim siradan zevklerim var, keza o da oyle. Hakiki erzurum oltusu olacak 350 kusure geliyor. Ogrenci kredimin neredeyse hepsine kiymis olacagim ama bileginde dusundukce mutlu oluyorum napayim🙈

Azerikiz aminnn canımmm çok teşekkür ederim ☺️ 🤍

minikhanim hahahaa tamam ola ki oldu bende hemen bu moda giricem 😄

minikhanim kesinlikle bu cümleyi kuracağımmmm 🤪 inşallah pişman olur döner de bende bir güzel söver yollarım içim rahatlar en azından 😏

minikhanim canım ben buna bayıldım 😍😍 dediklerinle hem sade hem de şık olmuş olacak 💎 hiçbir abartısı yok ama göze de hitap eder cinsten olacak eminim ve mavişte bayılacakkk bu kadar ince düşünmene 🥰🥰🤍

Ayyy Kızlarrrr işlem tamam yarın görüşüyoruzzzz 🥳🥳🙈
      ne olur ne olmaz diye büyük boy çantamı alacağım yanıma🙈 şimdi onu hazırlayacağım neler koysam kiiii 😛 miniğim ve ben tertemiziz, zaten geriye sadece kokular kalıyor 💁🏼‍♀️ ama ne olur ne olmaz ince bir gecelik koyayım diyorum anımız anımızı tutmazsa diye 🙃
      (Biber gazım hazır 🤞🏻) dua edin kızlar güzel geçsinnn çokkkk

kumral dua edeceğim inşallah sorunsuz sıkıntısız olur. Orta veya buyuk bir cantaya (ben valizle gitmistim kabin boy😬) iki gecelik, iç çamaşır, gün içi için kıyafet. Seyahat şişelerine krem,losyon,koku varsa doldur. bebek yağı al, dustan sonra surunursun. Diş macun firca unutma. ayni yerde yatarsaniz yastigina parfumunu sikmayi unutma. ben butun evi toplamistim🤭😚
        Her seyden once mesafeli davran başta. dunden razi olma. mumkunse sizli konus asmadiysaniz orayi. yaklasirsa basta isteme, sonra uzaklasirsa kendin yapis. tanimaya, iyi vakit geçirmeye bak. dişiliğini hisset ve yaşa🌺

Artik bende sohbete katılayım dimi aylardır üyeyim sessiz sessiz takip ediyorum 🥰
          Evliyim rabbim ömrünü uzun etsin bir prensesim var ❣❣ eşimle seks hayatimizi renklendrmek istiyorum eşimde bende yeniliklere açığız 4 yıllık evliyiz ve artık yeni evliymis gibi olmak istemiyorum açıkçası bana neler onerirsiniz🤍🤍

minikhanim Evet minikhanim‘dan bilgi alabilirsin koku konusunda ☺️
            Bende vanilyali kokuyu alicam 🙈 daha firsat bulamadim 🥰

minikhanim tamamdırr koydummm🥳🥳
            yastığa parfüm olayını bende yapıyordum 🤞🏻Bebek yağım yok ama vücut losyonumu kremimi aldımm
            iç çamaşırları da hazır ne olur ne olmaz 😛
            evet dediğin gibi yapacağım etkilenirsem bile hemen teslim olmayacağım bir iki nazdan bir şey olmaz 😅

Nur20 hoşgeldinn☺️ Allah bağışlasın prensesi 🥰
            Canımm ben kendi deneyimlerime göre birkaç bir şey önerebilirim ☺️
            kelepçeyi denemediysen mutlaka deneyin derim
            kendi üstünde kullanılması da çok güzel ama karşı tarafı kelepçeleyerek hakimiyetini kurabilirsin öyle daha eğlenceli oluyor 😉 birde göz bandı var kendi gözlerini bağlayabilirsin.. bu şekildeyken vücudunda buz gezdirebilir ya da dondurma 🍦 🤤🤤

kumral şimdi okudum bence şans vermelisin canım @minikhanim ınn dediği çok doğru. Dünden razı olma başta Bi mesafen olsun ağırdan sat. Kokular onları çok tahrik eder. Buluşmadan 10 dk kadar önce bileklerine hafif kokular sür kulak arkana vs. Sonrası gelir hakkında hayırlısı olsun kendine çok dikkat et ama başlarda tenhalaardan Bi tık uzak durun

minikhanim kuzum ben hiç anlamam eşimde kullanmaz ya o yüzden yorumsuzum en içine sineni yaptır 😍 inşallah beğenir

kumral hosbuldum🥰 amin Allah razı olsun cok tesekkur ederim🤍❣❣ bu tarz fantezileri cok deneriz aslında oyuncak kelepcemiz var fetish cok seviyoruz daha doğrusu esimin bu fethis tutkunu buyuk ihtimal film izleyisinden gelebilir ben hic izlememem ama çokta merak ediyorum kuaförüm mutlaka esinle izle ben izliyorum ve ilk günkü gibi bağlıyız diyor tabi bilmiyorum o konu da kafam biraz karışık

Akşam akşam moralim bozuldu. Gideceğim gunu sordu şehrime. Doğum gününe denk gelsin diye Haftaiçi dedim. Donunce konusuruz netlestiririz geleceğin günü o zaman dedi. Kesin bisey soylemiyo bana ya. Farkli biriyle planin varsa yer etmiyim dedim. İşi gucu olmayan her hafta biriyle takilan skor pesinde bi adamim zaten ben dedi. Tarafsiz biri dediğini okusa bunlari anlar dedi.
                oof🤦🏻‍♀️