Bayanozenn öyle bi platformdasın ki kalkıp bnce bunu dememen gerekiyor.
Seks
Aayyssee ne 4 ayı 2 yıl önce açılmış pu postu 100 kere hortlatıp bu zmana getirmişler 😂
Madem hortlamış ben de bir anımı yazayım. Birlikte banyoya girmiştik duşa kabinin içinde su da açık sonra biz bir az. Duşa kabinden çıktık dışında yapıyoruz fln ama şu akıyor her yer su oldu. Biraz sonra alt komşu gelmişti salonunu su basmış😂😂😂
Georgina kız suyu niye kapatmıyorsunuz😂
Nur-12345 😄😄 eşim kaynanam kaynım felan eşimin köyüne gittik kalmaya anamm ben bi azdım yapmazsam delirirrdim eşime bi bahane bulalım yapalım dedik oda olmaz banyoya gidelim dedim olmaz dedi tamam o zaman hadi samanlığa dedim samanlığa gittim eşim oturdu ben üste çıktı ufffff uçuşa bak be 🙈🙈 hala unutamıyorum
Gizemlikiz53 yok artık😂
Cicekliperde 😄😄 ne yapayım 1 haftadır köydeydik
Gizemlikiz53 samanlık seyran olmuş😂
Cicekliperde 😄😄 sende köyde kal yapama bak bulduğun yerde yapıyor musun yapmıyor musun görürsün 😄
Cicekliperde hahahaahahhagag kız hiç güleceğim yoktu😂
Gizemlikiz53 yok kız yapmam benim libido pek yüksek değil 😂
sosyolog1kadin farketmemişiz😂
Gizemlikiz53 ayy heryerinize saman sapı felan batar kız hiç rahat olmaz 😀 bi de oralarda fareler geziyo genelde ama artık ne kadar ateşliyseniz hiç bişey umrunuzda olmamış ajsjsjsjs ve iyiki yakalanmışsiniz büyük risk gerçekten ajsjsj
Fatmazel fare olmazdı bişeyde batmadı kütük vardı kütüğe oturdu eşim öyle rahatsızlık duymadık gerçi samanlık mıydı tam hatırlamıyorum ama traktörün durduğu yerin yan tarafıydı
Madem post hortladı bende anlatayım🤣 Eşimle o zaman sevgiliyiz. Kavga etmiştik konuşmuyorduk. Eşimde bana kızmış Kuzuluk Kaplıcalarına annanesinin yanına gitmiş. Bende karşı komşum Serdivan lı ona gitmiştim. Ama ikimizinde birbirimizden haberi yok. Bir kaç gün sonra dayanamadı aradı beni konuştuk filan. Nerdesin dedi dedim Serdivan dayım sen nerdesin dedim oda Kuzuluk tayım dedi. Hadi buluşalım dedi arabayı almış hemen yanımda. Tabi kaç günün azgınlığı var arabada öpüştük filan. Sonra oral yapmamı istedi arabada yaptım benim ki daha fazla dayanamadı yapalım dedi. Arabada olmaz dedim. Yol köy yoluydu yanımızda Mısır tarlası vardı. Beni Mısır tarlasına soktu orada yaptı. Hiç unutamam hala anlatıp güleriz. O sene Mısır yememiştim 🤣🤣🤣çünkü tarlaya boşaldı.😬😬
Nur-12345 ya allah askina linclemişler hep maksat gülmek kim kimi tanıyor ki burada hem kadin kadinayiz ve ben bunu okuyunca bir ab güldüm ve hiç aklıma gelmeyen anımı hatirladim ve bir daha güldüm anımı eşime anlattim o da o animiza güldü allah askina ya
Vuuu Konuyu nasıl kaçırmışım…arada konuyu hortlayıp…,cesur konuşanları terbrik ederim…