Nur-12345 Papatya49 canım çok gülüyorum sana değilim dedikçe erkek diyosun erkek de olsam yine mutlu olurdum herhalde😅ama bu duruma kocam çok üzülürdü😂onada ben kıyamam 🥰sende ister inan ister inanma bu senin problemin tatlım 🥰
Nur-12345 Deletedmom3 canımsın 😅 bişey diyemiyorum yaşça küçük böyle olmasıda hoş aslında zeki olmaya çalışması güzel ama ön yargıyla yaklaştı bi kere 😅erkek olmamı istiyo heralde
Papatya49 Deletedmom3 eğer bi aşı bulacak olursam bu sizin gibileri etkisiz hale getirme aşısı olurdu emin ol
Papatya49 Deletedmom3 böyle bi kadın dediğin görgüsüz özel hayata ve hayatına saygısı sıfır bi şahıs mümkünse böyle olmıyım zaten
Deletedmom3 Nur-12345 hadi diyelim erkeksin ,ona ne? Okumazsın olur biter,ne bu ısrar. Kendinin bu konuda eksikliği var sanirim ondan. Böyle şehvetli kadınları çekemiyor
Nur-12345 Deletedmom3 polemiğe girip kendimi üzemem canım 😅istediğine inanabilir 🥰dişilik hormonlarımı kıskanıyo bile olabilir😅o yüzden bir şey demiyorum
Bayanozenn Deletedmom3 sehvetli kadınlarmis 😂 he ulan bi şehvet sizde var anasını satim sehvetli kadınsiniz diye 7/24 seks konuşmak zorunda misiniz ayrıca bu Nur mudur nedir belli yanı cidden psikolojisi bozuk
Deletedmom3 Dilsee evet erkeksin yazıyor hergün sonra cevap vermeden kaçıyor. Bide meraklı yazdıklarımızıda okuyır hee
Deletedmom3 Papatya49 canın sıkılıyor biliyorum 🤣🤣 bu platformda bu konu hakkında konuşmak serbest. Yasak olsaydı haklıydın. Ama adminler bile müdahale atmıyorken,eğer senin ilgini çeken bir konu değilse okuma.