Papatya49 ya git 20 yaşında kocaya gitmişsin azgınlıktan herhalde 😂
Seks
Nur-12345
Canım sen linc edenleri boşver takma kafana daha çok böyle şahıslar gelir 😂
Lalderiin aynen ya
Lalderiin canım boşver bizlere nazar değmesin 🧿 önemli olan bu🥰
Papatya49 yanı keyifine göre linc ederim diyorsun peki sana yapsak hoşuna gider mi canım?
Nur-12345 aynen rabbim bizi korusun kem gözlerden
Papatya49 canın sıkılıyor biliyorum 🤣🤣 bu platformda bu konu hakkında konuşmak serbest. Yasak olsaydı haklıydın. Ama adminler bile müdahale atmıyorken,eğer senin ilgini çeken bir konu değilse okuma.
Deletedmom3 mantıklı 😂😂
Nur-12345 hayır 20 yaşında kocaya gitmiş rüyasında görmüş herhalde kocayı😂😂 burda da millete laf yapıyor bizler gibi değil ya KISKANÇÇ
Lalderiin 😅😅😅😅gülüyorum
Papatya49 otur gül haline bence de 😂😂 hiç ailende mi demedi kızım 20 yaşında ne kocası diye ahahahahhaa
Lalderiin herkes bizim gibi değil herkesin kocası bizimki gibi hiç değil 😅 Kedi uzanamadı ciğere her zaman mundar der kızlar 😂
Lalderiin bende 20 yaşındayım ve yeni sözlendim dugunu 2-3 sene sonra yapmak istiyoruz insaallah hayırlı dualarınızı alırım ♥️♥️♥️
senabaykan1234 inşallah en güzeli oluuuuur❤️❤️
senabaykan1234 ben daha okuyorum anca 27-28 de olur benim bu söz, nişan, düğün falan😊
Nur-12345 harika bi kadinsin 🔥🔥🔥🔥
senabaykan1234 canımsın🥰🥰❤️
Lalderiin insaallah hayırlısıyla ♥️
Kızlar işte örnek ortada böyle biri olmamak için mutlu olup mutlu ediyoruz😅mutluluğu zirvede olan kimse böyle boş işerle uğraşmaz 🥰
Lalderiin neden desin sevdim evlendim bi de evladımız olucak en azından hayatı boş be gğnahlarla yaşamıyoruz canım helaliyle en temizden ysşıyoruz 30 yaşına kadar gelip sen gibi zina mı yapıyım hı?