Lalderiin Nur-12345 hayır 20 yaşında kocaya gitmiş rüyasında görmüş herhalde kocayı😂😂 burda da millete laf yapıyor bizler gibi değil ya KISKANÇÇ
senabaykan1234 Papatya49 yanı keyifine göre linc ederim diyorsun peki sana yapsak hoşuna gider mi canım?
Deletedmom3 Papatya49 canın sıkılıyor biliyorum 🤣🤣 bu platformda bu konu hakkında konuşmak serbest. Yasak olsaydı haklıydın. Ama adminler bile müdahale atmıyorken,eğer senin ilgini çeken bir konu değilse okuma.
Nur-12345 Lalderiin herkes bizim gibi değil herkesin kocası bizimki gibi hiç değil 😅 Kedi uzanamadı ciğere her zaman mundar der kızlar 😂
senabaykan1234 Lalderiin bende 20 yaşındayım ve yeni sözlendim dugunu 2-3 sene sonra yapmak istiyoruz insaallah hayırlı dualarınızı alırım ♥️♥️♥️
Lalderiin Papatya49 otur gül haline bence de 😂😂 hiç ailende mi demedi kızım 20 yaşında ne kocası diye ahahahahhaa
Papatya49 Lalderiin neden desin sevdim evlendim bi de evladımız olucak en azından hayatı boş be gğnahlarla yaşamıyoruz canım helaliyle en temizden ysşıyoruz 30 yaşına kadar gelip sen gibi zina mı yapıyım hı?
Nur-12345 senabaykan1234 canım bizim burda vurguladığımız yaş değil aslında sen bilinçli bir 20 yaşsın🌸 önemli olan bu🥰
Nur-12345 Kızlar işte örnek ortada böyle biri olmamak için mutlu olup mutlu ediyoruz😅mutluluğu zirvede olan kimse böyle boş işerle uğraşmaz 🥰
Lalderiin Papatya49 benim zina yapıp yapmadığımı nerden biliyorsun? Böyle konuş valla al günahlarımı oooooh yarasın su iç üstünede😂🙈
Nur-12345 Papatya49 canım bizim sayafamızı daha fazla kurcalama başka sayfalara git 😅 bizim sevgimiz fazla gelebilir bünyene zarar🥰