Deletedmom3 sen üstünde olduğun için hareketleri kısıtlanıyomuş 😅ama benim eşimde dayanamaz diye düşünüyorum 😅zevk suyunu içimde hissetme işini sevdim ama🔥

Deleted2 bizi burda sen aydınlatmalısınız canım hiç oluru yok mu😅

Regl olmasam uyuyan kocama dalardım 😅o derece merak ettim🔥

Deleted2 aynen canım bende onu merak ettim zaten insan dayanamaz ki😅eşim dursa ben durmam😅bide o pozisyonda tam içine girmemiş olur içine tam girebilmek için bile hareket eder 😅

Deleted2 biz şuan çocuk düşünmüyoruz bazen korunuyoruz bazen geri çekilerek giriyoruz ilişkiyede. Arkadaşın zevk suyunu içime almam konusunda ısrarcı olunca merak ettim😅

Nur-12345 zevk suyundan teyzem hamile kaldı. Çocuk düşünüyorsanız geri çekilme değilde başka yöntemler kullanın bence. Zaten geri çekilme bir korunma yöntemi değil hiçbir doktor önermiyor🥰🥰

Lalderiin prezervatif kullanıyoruz canım ama bazen onu isteye biliyorum. Hem onunda hakkı 😅zevk suyunda sperm sayısı az bulunuyormuş ama hamile kalına bilirmiş arkadaşım çocuğum olsun istiyo galiba😅geri çekilmelerde de biraz zevk aldıktan sonra oral yapıyorum içeme alıyorum spermlerini eşim o yüzden çok dikkatli😅

Nur-12345 teyzem kaldı ondan biliyoruz inanamadılar hatta ama doktor yine de kalmak kuvvetli demiş. Prezervatif bile %100 korumuyor nasıl olucak bilmiyoruz valla Allah vergisi artık😂

İçime boşalmadığı hiç bir yöntem bana zevk vermez. Onun zevkinide hissetmeliyim içimde.

Deleted2 bende çok sevmiyorum ama ateş çoksa mecbur 😅bazen eşim çok istiyo içimde boşalmak ama çocuk olursa diye korkuyorum 😅

Nur-12345 yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Doğumdan sonra mecburi sprial taktırdım.

Deletedmom3 sen çözümü bulmuşsun canım😅çok iyi ben ancak oralla alıyorum içime korkuyorum diyer türlü😅

Deleted2 ertesi gün hapı bu kadar yarıyor mu işe😅kazaya kurban giden var mıdır acaba

Deleted2 evet onu demek istiyorum. Erkek tam boşalacak zirvede,geri çekiliyor. Bence zevk yarıda kaşıyor. O an vajinaya boşalsa bin kat daha fazla zevk alır. Kadında aynı şekilde. Benim en sevdiğim anlardan biri eşim içime boşaldığı an mesela. Hep söylerim. O benim için bitiş değil. Zevkin doruk noktası. Genelde hep beraber boşalıyoruz

Deletedmom3 bugün reglimin son günü 😅ertesin günü hapının işe yarayacağından emin olsam bu gece o zevki yaşarım ama bilemedim

Prezervatifde yapay birşey sonuçta. ’ten tene değmeli 👄👅 hem sıkıyor prezervatif damarları