Nur-12345 zevk suyundan teyzem hamile kaldı. Çocuk düşünüyorsanız geri çekilme değilde başka yöntemler kullanın bence. Zaten geri çekilme bir korunma yöntemi değil hiçbir doktor önermiyor🥰🥰

Lalderiin prezervatif kullanıyoruz canım ama bazen onu isteye biliyorum. Hem onunda hakkı 😅zevk suyunda sperm sayısı az bulunuyormuş ama hamile kalına bilirmiş arkadaşım çocuğum olsun istiyo galiba😅geri çekilmelerde de biraz zevk aldıktan sonra oral yapıyorum içeme alıyorum spermlerini eşim o yüzden çok dikkatli😅

Nur-12345 teyzem kaldı ondan biliyoruz inanamadılar hatta ama doktor yine de kalmak kuvvetli demiş. Prezervatif bile %100 korumuyor nasıl olucak bilmiyoruz valla Allah vergisi artık😂

İçime boşalmadığı hiç bir yöntem bana zevk vermez. Onun zevkinide hissetmeliyim içimde.

Deleted2 bende çok sevmiyorum ama ateş çoksa mecbur 😅bazen eşim çok istiyo içimde boşalmak ama çocuk olursa diye korkuyorum 😅

Nur-12345 yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Doğumdan sonra mecburi sprial taktırdım.

Deletedmom3 sen çözümü bulmuşsun canım😅çok iyi ben ancak oralla alıyorum içime korkuyorum diyer türlü😅

Deleted2 ertesi gün hapı bu kadar yarıyor mu işe😅kazaya kurban giden var mıdır acaba

Deleted2 evet onu demek istiyorum. Erkek tam boşalacak zirvede,geri çekiliyor. Bence zevk yarıda kaşıyor. O an vajinaya boşalsa bin kat daha fazla zevk alır. Kadında aynı şekilde. Benim en sevdiğim anlardan biri eşim içime boşaldığı an mesela. Hep söylerim. O benim için bitiş değil. Zevkin doruk noktası. Genelde hep beraber boşalıyoruz

Deletedmom3 bugün reglimin son günü 😅ertesin günü hapının işe yarayacağından emin olsam bu gece o zevki yaşarım ama bilemedim

Prezervatifde yapay birşey sonuçta. ’ten tene değmeli 👄👅 hem sıkıyor prezervatif damarları

Deleted2 tam boşalma esnasında,eşin vajinada klitorisi uyarsa boşalabilirsiniz aslında.bşz öyle başladık. Sonra boşalırken hızlı performansa geçiyor ve göğüslerimizi uyarıyoruz,aynı anda gelebiliyoruz çoğunlukla

Deleted2 ilk zaman eşimde biraz şikayet ediyodu ama artık ses çıkarmıyo😅