Deletedmom3 bugün reglimin son günü 😅ertesin günü hapının işe yarayacağından emin olsam bu gece o zevki yaşarım ama bilemedim

Prezervatifde yapay birşey sonuçta. ’ten tene değmeli 👄👅 hem sıkıyor prezervatif damarları

Deleted2 tam boşalma esnasında,eşin vajinada klitorisi uyarsa boşalabilirsiniz aslında.bşz öyle başladık. Sonra boşalırken hızlı performansa geçiyor ve göğüslerimizi uyarıyoruz,aynı anda gelebiliyoruz çoğunlukla

Deleted2 ilk zaman eşimde biraz şikayet ediyodu ama artık ses çıkarmıyo😅

Deleted2 1 haftadır almadım içime özledim ne yalan söyleyim😅 güzel günler geçirsekte onun tadı başka😅

Kızlar bide ilk size şey sormuştum eşiniz göüğüsünüzü emdiğinde büyüdü mü diye 😅benim eşim çok seviyo emmeyi ve ben ilk zamanlar 80 beden sütyen kullanırken şuan küçük geliyo ve 2 aydır 85 kullanıyorum

Deleted2 canım benim eşim şanslı bedellilerden 😅direk para yatırmıştı hiç gitmedi😅dayanılmaz yoksa😅

Deleted2 bende büyüsün istemiyorum ya sarkarsa 😕 daha bu işin doğumu emzirmesi de var😒benimki çok emiyo ondan mı acaba

Deleted2 balayımızda o kadar çok emmişti ki doğru düzgün bikini bile giyememiştim plajda😅her yer mosmordu

Deleted2 canım bu arada istedim eşimden ertesi gün hapı malum önümüz bayram ve dışarı çıkama yasağı olabilir😅içimize boşaldıktan hemen sonra mı içicez