Deleted2 canım çok zevk alıyorum mutlu oluyorum ki eşinde öyle şimdi bu zamanda yapacak bir şey de yok en azından mutlu olalım istiyorum 😅ama ateş çocukluktan beri var bende🔥😅

Deletedmom3 şuan kendimce kararımı verdim zaten ilk sefer ertesi gün hapını kullanırım sonra baktım zirvelerdeyiz ve mutluyuz dayana bildiğim kadar dayanır sonrasını çocuk için yaparım 🌸

Deleted2 eşimin ofisi var bu süreçte çok az gönderdim 😅arkadaşlarına diyo ofise müşteri gibi gidip geliyorum herkes koronadan sanıyo bilmiyolar ki ben göndermiyorum 😅

Deletedmom3 bizim 3 yıl olacak evleneli ben hala korkuyorum hiç istemiyorum 🙄 ki bizim 5 senede sevgilik dönemimiz var ama eşim istiyor galiba.çocuk olunca herşey bitecek gibi geliyor ☺️

Deleted2 hemde nasıl benim olanı sonuna kadar kullanırım 😅oralda hariç😅

Deleted2 bencede çocuk çoğu şeyi değiştirir gibime geliyor 🤷🏻‍♀️ O süreçte bile aylarca ilişkiye girememek var

Deleted2 biz bitmediğinin kanıtıyız. Ama ben hiç kopmadım eşimden hamilelik dönemimdede. Her doğumda son gün ilişkiye girip hastaneye gittim o derece. Yorgun olsamda değilmiş gibi yaptim. Ondan daha istekli gibi davrandım. Şükürler olsun hala birbirimize seni seviyorum arzuluyorum diyebiliyoruz.

Deleted2 haklı adam 😅sakın ölmesin öyle söyle başkasının bedenine alışamam de😅

Nur-12345 neden aylarca ilişkiye girmeyeceksin ? Böyle bir durum yok.en azindan bizde olmadi. Hatta daha sık ilişkiye girdik. Sadece 15 gün doğumdan sonra olmadi oda sezeryan dikişlerim için. O sürede başka türlü hallettik. Bitirmemek kadının elinde

Deleted2 benimkide dans gecemizde sabahları erekte kalktığımda seninle uyanmayı çok özlüyorum. İş için bile gidiyo olsam hep yanımda ol istiyorum diyo😅ben yolculukları çok sevmiyorum sitem ediyo bana😅

Deletedmom3 bunları bilmiyordum🤷🏻‍♀️ Çok iyi öyleyse 😅 ama yinede 1 kaç sene geçerse muhteşem olur 🤗ideolum sen olursun evli mutlu çocuklu diye🌸

Deleted2 asla öyle birşey yapmadım. Tam terdi hep daha bağlandık birbirimize. 2 saatlik uyku ile de olsam eşime sokuldum mutlu ettim. Herzaman söyler çok iyi bir kadınsın beni mutlu ediyorsun diye. 14 yıllık evliyiz düşün. Kadin kendini salmayacak.

Nur-12345 biz hemen yaptik çocuk zaten biliyorsun öncesinde doya doya yaşadık bekarken . O sebeple siz 2 sene durun doyun sonra düşünün çocuk.

Deletedmom3 şahanesinnnn🤗iş her zaman kadında bitiyo dediğin gibi alıştıktan sonra asla vazgeçemiyorlar zaten🔥

Ne yatağını ağırdım ne eşim gitti ayrı yattı. Hep ne zaman beraber olacağız onun hayalini kurduk