Deleted2 aynen canım ucuyla idare edenlerdenim ben😅
Seks
Deleted2 aynıyız canım iftar bi olsun eşim önce karnını doyursun😅sonrası 🔥🔥🔥
Nur-12345 evet tabiki
Nur-12345 zamanla tecrübe edineceksin. Boğazına kadar sokarsın birşey olmaz
Nur-12345
Ortalıkta yoksunuz geceniz güzel keçiyo galiba 😂😍🔥
Bura yanıyorr abovvvv☝️☝️🙊🙊🙊🙉🙉🙉🙈🙈🙈😁😁😁👙👙👙👙
Ruyaa 👄👅 şiii aramızda
Deletedmom3 tm🤐🙆♀️🙉🔥🔥🔥🔥🔥🔥☝️☝️☝️😁😁
Deletedmom3 aynen canım bu işler zamanla 🥰
Deletedmom2 aynen canım güzel bi gece geçirdik🥰🔥
Ruyaa bizim buralar hep🔥🔥🔥 canım🥰
Deletedmom3 🔥🔥🔥❤️🌸🥰tavsiyelerle🔥🔥
Sizin geceniz nasıldı🤗
Nur-12345 patlama oldu mu?biz daha flim modundayız
Deletedmom3 bizde ilk filmle başladık ama ilk 15 dan sonra kendi filmimiz başladı 😅patlama oldu ama büyük patlama olmadı onu bayrama kadar bekliycem 🔥 şimdi zaman kısıtlamamız var 🤦🏻♀️ Zamanım geniş olsun istiyorum 🔥🔥
Deletedmom3 gecenin büyük bombasını patlatıyım ama 😅 ilişkimiz bitti dinlenme aşamasında birbirimize iltifat ediyoruz o sırada eşimin telefonu çaldı kayınvalidem🤦🏻♀️ Bayrama nevşehire görümcemide götürecekler onlar başka bi ilde yaşıyor. Kayınpederim onları almak için gidecekmiş 1 gece kalıp dönecekmiş 2 gün sizde kalıcam dedi. Ben göz kırptım kalsın diye eşim anne ben iş için tekrar gidicem eşimide götürcem sende babamla git demesin mi 🙅🏻♀️ Ben büyük şok kadında tamam dedi kızdım eşime niye öyle dedim seninle planlarım var bekle dedi başka biley demiyo😅🤦🏻♀️🔥
Ertesi gün hapını isteyince şüphelendi mi acaba 🤔 prezervatif takarken bile çok imalı baktı anlamadım🤷🏻♀️
Nur-12345 olabilir 🤣🤣🤣
Deletedmom3 o an ki ateşimle hemen arayıp istedim keşke online sipariş verseydim 🤦🏻♀️ Şuan hem merak içerisindeyim hemde ya anladıysa üzülürüm 😕
Deletedmom3 neyse anladıysa da artık ben bi tık daha ilerisini düşünürüm 😅🔥