Deletedmom3 bizde ilk filmle başladık ama ilk 15 dan sonra kendi filmimiz başladı 😅patlama oldu ama büyük patlama olmadı onu bayrama kadar bekliycem 🔥 şimdi zaman kısıtlamamız var 🤦🏻‍♀️ Zamanım geniş olsun istiyorum 🔥🔥

Deletedmom3 gecenin büyük bombasını patlatıyım ama 😅 ilişkimiz bitti dinlenme aşamasında birbirimize iltifat ediyoruz o sırada eşimin telefonu çaldı kayınvalidem🤦🏻‍♀️ Bayrama nevşehire görümcemide götürecekler onlar başka bi ilde yaşıyor. Kayınpederim onları almak için gidecekmiş 1 gece kalıp dönecekmiş 2 gün sizde kalıcam dedi. Ben göz kırptım kalsın diye eşim anne ben iş için tekrar gidicem eşimide götürcem sende babamla git demesin mi 🙅🏻‍♀️ Ben büyük şok kadında tamam dedi kızdım eşime niye öyle dedim seninle planlarım var bekle dedi başka biley demiyo😅🤦🏻‍♀️🔥

Ertesi gün hapını isteyince şüphelendi mi acaba 🤔 prezervatif takarken bile çok imalı baktı anlamadım🤷🏻‍♀️

Deletedmom3 o an ki ateşimle hemen arayıp istedim keşke online sipariş verseydim 🤦🏻‍♀️ Şuan hem merak içerisindeyim hemde ya anladıysa üzülürüm 😕