Deletedmom3 o an ki ateşimle hemen arayıp istedim keşke online sipariş verseydim 🤦🏻‍♀️ Şuan hem merak içerisindeyim hemde ya anladıysa üzülürüm 😕

Deletedmom3 anladım canım 🤗 şuan ikimizde aynı durumdayız ben film yerine sanal alışverişteyim😅tercih ettiğiniz prezervatif var mı canım biz deneme yaparak alıyoruz. Baktım azalmış belki tavsiye edeceğin olur🥰

Biz ok ritim ve klasik kullanıyoruz genelde fena değiller 🔥

tugcebgdtl hoş geldin canım🌸şimdi yazını okudum. Kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin. Öncelik sen ve eşin. Ne zaman isterseniz o zaman herkese he de geç. Yada kocam beni büyütüyo sonra çocuğumuzu büyütücez de. Kime ne. Bunu içinde hiçç canını sıkma🥰

Nur-12345 valla artık çok bunaldım bazen o kadar çok stres yapıyorum ki kendime.Kendi annem bile çocuk diye beynimi üzülüyor resmen

tugcebgdtl eğer istiyosanız denemeye başlarsınız yavaş yavaş. Yok biz daha birbirimize doymadık derseniz ne güzel. 🤗önemli olan sizsiniz başkası değil

Nur-12345 haklısın kimseyede anlatamayınca dert oluyor böyle.Hayır birde cinsel hayatımız yok diye dedikodu bile çıkardı kayınvalidem halbuki çok aktif bir cinsel hayatımız var🙄

tugcebgdtl canım 9. Aylık evliyim. Ben çocuk luan düşünüyoruzzaten en az 2 yıkımız var. Birbirimize doymak istiyoruz. Olmuyo derken psikolojik. Ki artık tıp çok ilerledi aktif seks hayatın varsa devam olana kadar dene sonrasını hekimlere başvurursun🌸

Nur-12345 bencede sizin daha çok vaktınız var.evet canım psikolojik hep hamilelik odaklı olduğum stresli olduğum için böyle olduğunu düşünüyorum