Bende 3 yıllık evliyim çocuk olana kadar ilişkimiz gayet güzeldi 2 günde bir birlikte olurduk ama artık haftada1 veya 2 haftada bir eşim oyun bağımlısı gece yarilarina kadar oyun oynuyor bende gurur yapıyorum teklifte bulunmuyorum banada tavsiyeler verirmisiniz

Nur-12345 sen nasıl ateşli bir hatunsun öyle 😍 mesajların hepsini okudum resmen 😂 sendeki ateşin yarısından istiyorum tabi kocama da😶

Asin70 çocuk olunca çok zor oluyor dimi bir de eşte bitiyor her şey ona da çok anlayışlı yardımseveri lazım

Elif987 aslında kızımın gece uykusu çok iyi 6 aylık akşam 10 sabah 9 uyur yani bize bir engeli yol ama eşim sanki çocuk olana kadar birlikte olmuş gibi hissediyorum

Asin70 maşallah bebek de uyuyormuş ne güzel bir anda mi değişti böyle

Asin70 çocuk bahane olamaz ki bu durumda. İş sizde bitiyor. Gidin süslenin geçin karşısına seni istiyorum deyin. Valla oyun bağımlılığı çok zor.

Elif987 çocuk ile alakası yok bu durumun. Çiftler bu bahane ile uzaklaşıyor birinden. Anne olunca sanki sex olmuyor gibi. Halbuki alakası yok. Kadınlık ayrı annelik ayrı

Deletedmom3 suslendim etkilemek için herşeyi yaptım ama 3 4 defa reddedilince insanın daha bişey yapası gelmiyor