Asin70 çocuk bahane olamaz ki bu durumda. İş sizde bitiyor. Gidin süslenin geçin karşısına seni istiyorum deyin. Valla oyun bağımlılığı çok zor.
Seks
tugcebgdtl kırmzı
Elif987 çocuk ile alakası yok bu durumun. Çiftler bu bahane ile uzaklaşıyor birinden. Anne olunca sanki sex olmuyor gibi. Halbuki alakası yok. Kadınlık ayrı annelik ayrı
Deletedmom3 sağol canım
Deletedmom3 suslendim etkilemek için herşeyi yaptım ama 3 4 defa reddedilince insanın daha bişey yapası gelmiyor
Asin70 hadi ya çocuk olunca o kadar azalıyor mu
Deletedmom3 yatağayatinca yaklaşıyorum öpüyorum birşeylerin olması için ama olmuyor 1 hafta hiç yaklaşmadım birlikte olmak için uyari bile vermedim o da anladı gel odamıza gidrdilm dedi gittik ama işi bitti hemen kalktı oyun başına geçti benimde artık tüm hevesim gitti
Asin70 canın eşini tahrik edecek şekilde giyin sürekli evin içinde o oyun oynarken güzel bi parfüm sık yanından geç
Elif987 canım bu senin elinde 🔥 olabilirsin yeterli iste🥰🔥❤️
- Düzenlendi
Asin70 bunun altında yatan sebebi bulmak lazım. Doğumdan sonra ayrı yattınız mi? Araniza soğukluk girmiş gibi. Açıkça konuştunuz mu? Süslenen bir kadını red eden erkekte bir sıkıntı vardir. Ya psikolojik yada başka türlü çünkü çok mantıksız. Benim 3 çocuğum var ve hep ilk evlendiğimiz gibi ilişkimiz. Bir yerde kopukluğunuz var ama nerde?
tugcebgdtl benim eşim oyun bağımlısı olduğu için böyle oldu yoksa arkadaşlarımla konuşuyorum anlatıyorum onlarda çocuk olduktan sonra daha güzel olmuş herşey
tugcebgdtl kırmızı canım🔥🔥
Asin70 o oyunları çıkaranın allah belasını versin. Çok kadından duyuyorum bunu.
Asin70 aynen bizde öyle oldu . Her çocuğumuz olduğunda daha bağlandık birbirimize. Sizinkine bir ders lazım
eşiyle olmak yerine oyun oynayan erkeği🔥🔥🔥🔥 lemek lazım 🔥
Deletedmom3 biz asla ayrı yatamıyoruz aramızda ne olursa olsun birbirimize sarilmadan uyuyayamayiz hatta 7 aylık hamileydim kayinvalidem gilde kaldık 1 hafta tek kisilik bazada beraber yattık ben ayrı yatamam senden diyordu eşim ama anlam veremiyorum bu duruma niye böyle düşünüyorum bişey bulamiyorum konuşmak istediğimde ben yorgunum diyor yada sen yoruluyorsun bütün gün kızımızla ilgileniyon diyor bunun gibi bahaneler
Bende öyle ilişkiye uzak biri değilim sürekli isteyen benim
Asin70 neden böyle oldu ki😕 me güzel ilişkiniz de varmış. Çocuğumun yeri ayrı senin yerin ayrı ben seni de istiyorum de
Asin70 oyun bağımlısı durumu kötü ya
Nur-12345 bende öyle düşünmüştüm