Asin70 bunun altında yatan sebebi bulmak lazım. Doğumdan sonra ayrı yattınız mi? Araniza soğukluk girmiş gibi. Açıkça konuştunuz mu? Süslenen bir kadını red eden erkekte bir sıkıntı vardir. Ya psikolojik yada başka türlü çünkü çok mantıksız. Benim 3 çocuğum var ve hep ilk evlendiğimiz gibi ilişkimiz. Bir yerde kopukluğunuz var ama nerde?

tugcebgdtl benim eşim oyun bağımlısı olduğu için böyle oldu yoksa arkadaşlarımla konuşuyorum anlatıyorum onlarda çocuk olduktan sonra daha güzel olmuş herşey

Asin70 o oyunları çıkaranın allah belasını versin. Çok kadından duyuyorum bunu.

Asin70 aynen bizde öyle oldu . Her çocuğumuz olduğunda daha bağlandık birbirimize. Sizinkine bir ders lazım

eşiyle olmak yerine oyun oynayan erkeği🔥🔥🔥🔥 lemek lazım 🔥

Deletedmom3 biz asla ayrı yatamıyoruz aramızda ne olursa olsun birbirimize sarilmadan uyuyayamayiz hatta 7 aylık hamileydim kayinvalidem gilde kaldık 1 hafta tek kisilik bazada beraber yattık ben ayrı yatamam senden diyordu eşim ama anlam veremiyorum bu duruma niye böyle düşünüyorum bişey bulamiyorum konuşmak istediğimde ben yorgunum diyor yada sen yoruluyorsun bütün gün kızımızla ilgileniyon diyor bunun gibi bahaneler

Bende öyle ilişkiye uzak biri değilim sürekli isteyen benim

Asin70 neden böyle oldu ki😕 me güzel ilişkiniz de varmış. Çocuğumun yeri ayrı senin yerin ayrı ben seni de istiyorum de

Nur-12345 söylüyorum ben yorulmuyorum sanada var enerjim flan diyorum sonra bahaneler üretince bende kendimi geri çekiyorum

Burda bugün sizin hayatınızı yaşamanızı okuyunca kendimi suçladım acaba bendemi var bişey diye sonrada burda belki fikir edinirim tavsiyelerinizle belki düzelir diye yazmak istedim

Asin70 yok canım senlik bir durum yok. Anlattıkların gayet mantıklı her yolu denemişsin. Acaba sertleşme sıkıntısı mi var? Ondan mi geri tutuyor sık yapmak istemiyor? Açıkça konuştun mu?

Nur-12345 ben istesem de eşim benim istediğim gibi olamayınca sevkim kırılıyor 😐

Elif987 ortam hazırla izleyin canım 🔥 erotik bi filmde olabilir öğrenmek için sonra bizde denesek nasıl olur bence sen ondan daha iyisin gibi sözler söyleye bilirsin canım🥰🔥🔥

Asin70 kendini suçlayacak bir şey yok aslında canım. Belkide sorun kendisinde olabilir. Sen yinede bazı şeyleri değiştirmeye devam et sendeki değişikliliği farketsin. Saçını boya mesela rujsuz gezme sürekli tahrik edici şeyler giy

Deletedmom3 sanmıyorum öyle bişey olduğunu ilişkiye girdiğimizde de olur öyle bişey olsa

Nur-12345 yanında çamaşırımı flan değişeceğim zaman arkasını döner veya odadan çıkar bende eşim değişeceği zaman odaya giriyorum yaklaşmaya çalışınca dur diyor veya banyoda degisiyor