berfooo kusura bakma canım aynen arada kaynamış 😅 onu tahrik edici öesajlar resimler ses kayıtları mutlaka at. Nişanlydınız diye hatırlıyorum ya yana geldiğinizde yanlışlık gibi elin ona çarpsın dokun. Mutlaka parfümün cazibesinden yararlan. Seni aradığında mesaj attığında hemen cevap verme bekle biraz merak etsin🔥🔥🔥sonrasıı 🔥🔥🔥hep böyle canım🥰

Nur-12345 Estağfirullah canım fark ettim söyledim sağol bebeğim mesaj da ne yazayım ki düşünüyorum 😎😍 bir iki ay daha yan yana gelemeyeceğiz gibi görünüyor anca telefonla uyarabilirim 🤨

berfooo ses tonlamanla onu özlediğini söyle sürekli Bazı günler biraz ateşli olduğunu söyle hastamısın ilaç al derse benim ilacım galiba sensin de Çamaşırlarının resmini gönder bugün senin için hazırlanıyo olsam hangisiyle görmek isterdin gibi mesajlar atabilirsin canım🔥🔥

berfooo mutlaka görüntülü de görüşün haftada 1-2 en fazla 3 olsun özlesin seni. Sürekli görüntülü de olmasın ve görüntü görüştüğünüz günlerde hazırlan mutlaka ama doğal bi hazırlık gibi olsun sedece dekolte kısmını abart🔥🔥😅😅

Nur-12345 tamam bebeğim öyel deneyeceğim en kısa zamanda iftardan sonra gönderirim artık görüntülü konuşuyoruz en fazla 2 gün giriyor araya 🥰

Nur-12345 bugün konuştuk epey güzle geldim gözüne kıskandı hoşuma da gitti açıkçası delirtmeyi seviyorum 🤪🤩 sen neden böyle hazırlanmışsın dedi dışarı çıktım ondan falan dedim epey bir bozuldu oruçlu omun gerginliği de vardı haberim yok sen çıkmışsın falan biraz bozuldu dekolte deneyelim biraz da 🥰

berfooo aynen canım ber dekolteyi iyicene çıldırsınlar🥰🔥🔥🔥🔥

Nur-12345 canım sence tesettürlü olmak erkeği soğuturum ben daha önce gayet açık sacıktım nişanlım sevgiliyken çok söyler ve fazla rahatsız olurdu nişanlandık kapandım biraz bu konuda tedirginim ne yapmayalım

berfooo canım bu işin teseddürle hiç ilgisi yok aksine sana her baktığında yalnızken yaşadıklarınız bile gelir. Sen başkalarına kapanmışsın eline değil. Merak etme hiç bir şey olmaz perdeleri çekince çıkan 🔥🔥🔥önemli😅🥰👅💋💄👄

Deleted2 yani içime boşaldı mı boşalmadı mı emin değilim zaten yumurtlama döneminde değildi inşallah değilimdir

Jujuu peki juju🥰 yeni katılarak cinsiyet tahminin yanlış oldu ama olsun🔥😅💋