Bayanozenn Seks başlığı altında seks konuşulur,ev tesisatı konuşulmaz sanıyorum ki? Eklemek gerekirse, bu dil ve kabalık sadece yatakta hoş oluyor :) günlük hayatta kadını vasat ve kültürsüz gösteriyor. Üslup her şeydir. ‘saygılarımla’ daha düzgün uslup öneririm 🤗

Bayanozenn biz burda istedigimiz seyi konusuruz sni hic ilgilendirmez bizim konustuklarimiz rahatsiz oluyorsan niye yazismalari tek tek okuyorsun????

Bayanozenn bak canım çarpı tuşundan çık terket burayı yorma kafanı😂 insanlar isterlerse özelini paylaşırlar istemezlerse paylaşmazlar laf yapmak sana düşmez

SSelinn doğum yaptıktan sonra minnacık çıkıyor bebek tüyü gibi onun dışında çıkmıyor☺️

Konuştuklarınızın igr

SSelinn konuştuklarınızın igrenc olduğunu düşünüyorum ve böyle düşünmek benim suçum degil çünkü gerçekten iğrenç 🤢

minikhanim ayy kendini kültürlü, elit ve söylediklerini aşırı doğru sanan ve buna inanan insanlar nerede diyordum ben de. Taaa ki yorumunu görene kadar. Tamamdır tatlı kız sensin :)

Lalderiin işsiz değilim işlerim bitti diye kendini kanıtlamaya çalışman? On numara hareket.

SSelinn canımevet bazı makineler tüyleri uyutuyor. Alexsadır bu işin piri🔥🔥🔥

Bayanozenn yaaa sanane sananeeee istersek igrenc sey konusuruz sananeeee girme grupa okuma kocaman SEKS yaziyorrrr gelip buraya laf satma yaaa yuru git isine rahatsiz oluyorsan okumasin yaaa giripte tek tek okuyup cevap veriyon dmeeki okadar dikkatini cekmis konustuklarimiz buryaa gelipte artis artis cok bilmis gibi konusmaaaa yuruuuu anca gidersinn

Nur-12345 bnde lazere gitmeyi dusunuyordum ama herkes oyle deyince vazgectim dururmum iyi olunca giderum saol canim😊