User123 ne anlıyorlar acaba🙄oysaki en zevk vereni normal olanı🔥
Seks
User123 canım inan bi hazırlık yaparak kalmadım sadece bol bol seks yaptım ve en az günde 3 kez olduk birlikte 🔥 doya doya hissettik birbirimizi🔥
- Düzenlendi
Nur-12345
Nee güzelll süprizz yaaa ablaa😍😍😍🙆🏻♀️
Gözlerim doldu resmen 😅😅😅 kocanız nasıl da anlamamış kist mi diyo soruyo tekrardan nasıl heyecanlanmışsaa artık 🤣🤣🤣
Maşallah size nazar değmesin ❤️🥰😚😚😚😚
Deletedmom2 çok panikledi canım çook😅evimize geldik az önce diyor ki bu gece bedenim seninle yatıcak ama ruhum bulutların üzerinde olacak nasıl uyuycam bilemiyorum diyo😅dilerim isteyen herkese nasip olur🥰🌸
Deletedmom3 evet, ilk kizimda yerlesme agrisi olarak yarim saniye surmustu ve bu sekilde hissetmistim hamile oldugumu. Onun haricinde doguma kadar hic hamile gibi degildim, denedigimiz icin takipteydim gunum gecince test yaparak ogrenmistim.. Simdi yine ayni sekilde belirtisizim ama belim cok garip sizladi 2 gun boyunca araliklarla. Bi danismak istemistim
User123 evli değilim isteseydi eğer vazgecirirdim eşim diye her istediğini yapacak değilim
Nur-12345 çooook mutlu oldum🥰🥰
ddamserc canım bunu doktorum biraz bana bıraktı. Sebebi normalde yeni olan gebeliklerde rahimle ilgili sorun olup olmadıpını bebeği daha iyi ve net bi şekilde cevaplamak için vajinal ultrason öneriliyormuş ama ben test yaptığımda çift çizgi olmuştu ve öncesindede evlendikten sonra bi kez bu doktora gelmiştim elimde vajinama ait bilgiler olunca normal kist yada herhangi bir şeyin olmadığına dair ultrasonda seçimi bana bıraktı bende normal olanı seçtim🌸
User123 canım arkadan yaklaşmak haram Allah ac bu yöndeki iliskiyi yasakladı… eşim mutlu olsun istiyorum diyorsun ama haram yoluyla yapmayın… esine bi şekilde anlatacaksın, burda hanımlarda sana esini nasıl ikna edeceğine dair tüyolar vermişler denemelisin bende yeni ayrıldım, iliskim boyuncası eski nisanlim benden arkadan yapmak istediğini asla söylemedi istemedi de zaten haramdır…. umarım anlatabilmişimdir ☺️
Nur-12345 çok güzel olmuş harika bir anı 😍😍😍 şimdi hamilelim takibi için happymom yükle ve forumda gezin 🤗
Nur-12345 biliyorum canim benim de 9 aylik bi kizim var karin ultrasonda degil de gebeligimin 4. haftasında vajinal ultrasonla görülmüstü simdi bi arkadasim gebe farkli bi bilgi aktarabilir miyim kendisine diye fikir almak istedim demek görülen gebelikler de varmis tesekkür ederim cevapladigin icin saglikla kavus 🙏 asıl ask simdi basliyo 🔥
senabaykan1234 kiz seni bence en iyi anlayan benim aynı benimki onlarsız 1 adım bile atmaz geçen hafat eşim işe başladı biraz uzakta tabi iş yerinin tam karşısında 4 odalı bi ev vardı çok beğendim kiralamak istedim bide eşim sabah erken de kalkmaz hemen gider diye düşündüm benim şuanki evim 2 odalı 1 çocuğum var odası olsun istiyorum ev arıyordum Almanyada da biraz zor işte her neyse eşimde olur süper fln dedi evi alalım dedik gel görki annesi izin vermemmiş 😒 diyı uzaklaşmak olmazmış ara soğurmuş fln filan ne alakası varsa arada25 dk yol var sadece dün tamam alalım diyen eşim bügün beni ikna ediyo boş ver sana daha güzelini bulurum diyo 😒
Zelihaaaa iste böyle annesinin kuzusu olduğu icin zor bende erken farkettim hamdolsun allahtan evlenmedik, evlenseydik daha zor olurdu😓
ddamserc karın yağından görülemiyır bazen yada rahim arkasına yerleşebiliyor o sebeple vajinal ultrason yapılabiliyor. Ama karın yağı yoksa karından rahatça görülebilir
Deletedmom3 benim de yoktu ama yerlesme yeriyle ilgiliydi doktoruma yönlendirdim sabah zaten görülmüs bebek o da 3+2 ve kadini dis veya kimyasal gebelik diye korkutmuslar Nur’un gönderisini görünce benzer haftalar ondan bilgi almak istedim gece hemen kadinin gönlünü rahatlatmak icin malum ilk gebelikler biraz telasli oluyo
Deletedmom3 yani aslinda bildigim ama dogrulamak istedigim bilgiydi umut tacirligi yapmamak adina cok tesekkür ederim destekledigin icin
Firuze amin 🙏 çok teşekkür ederim canım 🌸isteyen herkese nasip olsun🙏
Kızlar😅 eşim bugün işe gitmedi babalığının ilk günüymüş😅 yemek yaptı sürekli geldi öptü karnımı okşamaya başladı bi telaşı vardı ki sormayın 😅 sizinde böylemiydi ilk zaman 🙄 eğer böyle olursa başımda iş mi var😅