Deleted2 ne güzel bende degilişik fantezileri çok seviyorum ama eşim çok sevmez daha doğrusu arada bir olursa tadı olur diyor sürekli olursa sıradan olur ara sıra yapınca tadı damağında kalır diyor haklıda 😂

Zelihaaaa Ahah teşekkürler ilginç bir iltifat oldu🤭💙 algım açık diyelim. ve sadece cinsellik değil hayatın her alanı beni hep çok erken büyütüyor,maalesef..
:)

senabaykan1234 hakkınızda hayırlısı olsun cnm hayırlısı buymuş Allah pişman etmesin kimseyi ama ben evleneceğim kesin olmayan biriyle hiçbirşey yaşamadım öpüşme fln oldu tabi ama ilişki asla benim ilkim eşim ve buda çok güzel çok gururlu bişey

Nur-12345 inşallah öyle anlatıldığı gibi olur bebeğim 🥰

birefeannesi canım çok güzel atlatmışsın o süreci inşallah bende atlatırım sağ Salim bebeğim 🤲🏻

birefeannesi evet bende çok güvenmiştim hayatımda yaptığım en büyük hata dugunu beklememiz gerekiyordu… dugunumuz 11-12 temmuzda olacaktı ondan güvendim ama sırtımdan hançerledi

senabaykan1234 oda onun karaktersiz haysiyetsiz şerefsiz olmasından kaynaklanıyor cnm kusura bakma hala seviyorsundur ama doğruya doğru yani Allah öyle insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın

berfooo inşallah cnm kendini asla sıkmamalı Br insan tecavüze uğramadığı sürece kendi isteğiyle arzusuyla yapınca insan ne oldu nasıl oldu hiç bilmiyor çok hoşuna gidiyor insanın hele de sevdiği biri olunca o insan o zaman hiçbir şeyde yok ondan aldığın zevk

birefeannesi sevgim nefrete dönüştü canım sıkıntı degil büyük bi ihanete uğradım ayrılıktan sonra bi cok şey duyuyorum neyse amaaan

senabaykan1234 hayırlısı cnm boşver karşına daha iyileri çıkar inşallah ama namus meselesi var ortada maalesef ki başka biri kabul de etmeyebilir bende ondan çok korkmuştum ama çok şükür bir sorun olmadı şimdi 4 yıllık evliyiz 5 olacak 1 de oğlumuz var çok ball çok kurban olurum veren allaha

Deleted2 bizimkininde etektir normalde giymem etek geçen bayramda giydim adam şok ayıptır söylemesi diyo bune gidiğin kendisini tutamıyormuş kaynanam gildeyiz kız okadar misafir var gelinim sonuçta yardım edim Dedim eşim kalk kalk eve gidiyoruz dedi yolda da dayanamıyor bana anlatıyor böyle böyle yapçam seni fln filan 😂 çocuğu uyut öğle uykusana hemen yanıma gel diyo 🤪 sonra babsı aramazmı gel amcanlar geldi diye uzaktan gelmişler eşim bi sinirlendi yolda söyleniyor neyse beni eve bıraktı diyo bak yapçaz ben geldiğinde hazırlıklı ol diye 🙊🙊 tmm dedim eşim akşam 8 gibi geldi bende ne bilim Duş aldım geceliklerimi fln giydim eşim geldi bana diyo hani etek çocuk gibi söyliyo bide bana gülme geldi bende çocuk dedim özül dülelim 😂 bana diyo git eteğini üstünü aynı şekilde giy gel lütfen diyo gitim yaptım bişey demeye kalmadı bana saldırdı ama okadar güzeldiki 🤩🤩 anlatamam resmen bayram bayram da yaptık 😂😂

minikhanim bence erken büyütmesi çok iyi 22 yaşındasın bukadar bilgilisin biz anca eveniriz öyle öğreniriz 🤣🤣

Tabi evlenmeden önce böyle yapmamız gerekiyor ama bende yaptım şükürler olsun ki beraber olduğum kişiyle evlendim eğer beraber olduğum kişileyle evlenmeseydim yaptığım için pişman olurdum insan ne olursa olsun pişman oluyor olmuyor değil şükürler olsun ki beraber olduğum kişiyle evlendim

User123 bence kötü bişey evlenmden önce yapmak erkeklere hiçbi şekilde güvenilmez evlenmden önce yapıldığında tadınıda almış olur biyandan derki bu benle evlenmeden yapıyor kim bilir kimlerle de yapmış der kızlığını o bozsa bile derki benim yerimde başkası olsa onunla da yapardı bu bi erkek ağzı eşimle evlendiğimzde bana bu şekilde söylemişti bende biraz şaşırdım ama gerçekler erkekler sadece ilişkiye bakmıyor herşeyi düşünüyormuş yoksa benim eşim nişanlandığımızda beni az zorlamıyordu biz nişanlıyız bişey olmaz diyodu ama kendini ağırdan satıcaksın eşim bana şimdi o kadar saygı duyuyorki güveniyor ikide ozaman yapmamışızız diyo öyle işte söylemek istedim

Zelihaaaa Bence bu söylediğin her erkek için geçerli değil her erkek senin eşin gibi düşünmüyor 🙂 ben eşimden önce başkasıyla birlikte oldum ve eşim bunu asla problem yapmadı ki eşimden önceki sevgilim de problem yapmadı … eşimle 7 yıldır beraberiz ama bir kez bile dile getirilmiş bir şey yok gayet olağan şeyler bunlar.. ki eşim çok geniş görüşlü bi insan değildi hatta böyle şeylere karşı bi insandı.. ben onu bir miktar bozdum 🤪🤪