Deleted2 hmm değişik demekki herkes de farklıymış ne diyim allah gönlüne göre vermiş ozamn 🥰

Deleted2 bu arada bişey sorcam eşinden önce birlikte olduğun sevgilinle ciddi düşünüyormuydunuz? Neden ayrıldınız? Merak ettim 🙈🙈

Zelihaaaa ben küçüktüm hiç evlenme gibi bi fikrim yoktu onun yaşı benden fazlaydı değişik kafalardaydık ayrıldık bi sebep bile yok galiba

Zelihaaaa iyi mi kotu mu bilemiyorum canim hayatima sadece iki adam girdi simdiye kadar ve tekiyle birlikte oldum. karsima cikacak insan beni yanlis anlayabilir mesela yahut hakkimda farkli dusunebilir😐 neyse ki dusuncem benim yanimda yurumek isteyen ben kor sakat ya da fahise olsam yine yurur bundan adim gibi eminim :)

ve evet ben de yukardaki arkadaşla aynı düşünüyorum. Erkeğin yaptığı nasıl elinin kiri(!) olarak görünüyorsa kadının da keyfinin kahyası bilir. Bence kendinizi kasmayınız hayat çok küçük. Birlikte oldum beni kimse istemez diye düşünmeyin.

Karşımızdaki ne kadar temiz biliyor muyuz? Ben doğuluyum bu arada bizim buralarda daha dert bu konu ama bu yaşımda anladım ki beni seven ben üç çocuklu da olsam, fahişe de olsam sever.

Kimse kimseyle koyun koyuna doğmuyor ki ondan önce de bir hayatımız var sonuçta. Onu tanıdığınız andan sonrası önemli. Herkes ister ki sadece sevdiğiyle yaşasın. Yaşadığımızla, aldığımız keyifle, hatalarımızla biziz.

Kendinizi ezdirmeyin güzel arkadaşlarım. Kimsenin üzerinizde söz söylemeye hakkı yok. Ben buyum diyeceksin. Saygı gelir sevgiden önce her zaman. Siz de karşınızdakine saygı duyun.

Ha olur da bunun için istemezse, seviyorum ama istemiyorum derse inanmayın sevgi değil o. Yalllah Arabistan’a deyin :) Kimse kimsesiz ölmez. Kimse kendini oksijen sanmasın :)

minikhanim aynen öyle maalesef Türkiye’de söyle bi algı var bekaret çok önemli peki tecavuze uğrayan kızların geleceği nolacak ? Ona da mi hayır diyecekler vallah ben de takmiyorum beni gerçekten seviyorsa bunu düşünmez bile… bekareti soran erkekten kaçacaksın!!! Yazdıklarının sonuna kadar katılıyorum

senabaykan1234 Uğrayabilir. Hepimizin başına gelebilie hele ki bu ulkede kapisinin onunde insanlar olduruluyor her an her sey basimiza gelebilir. Hatalarimiz olabilir. Ayni yere cikiyor yine.. seviyorsa bir insan insani zaten onun icin dort dortluktur. kusursuz

minikhanim ilk görüş ilk karşılaşma ve ilk konuşma çok önemlidir bu yüzden ilk tanışılan kişiye direk bodoslama herşeyin açıklanmaması taraftarıyım.. sadece cinsellikten bahsetmiyorum psikolojik durumun da olabilir her hangi bir problemin de olabilir . Tabiki seninle beraber yürümek isteyen seni gerçekten seven erkek senin sakat olup olmadığına veya fahişeliğe bakmaz ama bunlar zamanla olan şeyler seni sevdikçe gözünde hiç bir şeyin önemi olmayacak

Merhaba neredeyse bütün yorumları okudum harikasınız♥️

Nur-12345 Merhaba Nur, bir parfüm önermişsin bende Lancome hypnose kullanmıştım ama hangi rengiydi hatırlayamıyorum bir türlü hangi renginden bahsettin acaba birkaç çeşiti varda 🧚‍♀️

ELsaa merhaba canım mavi renkli olan şişeyi kullanıyorum canım ben🌸

Nur-12345 sağol kuzum sipariş geçeyim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah aşk meyvesini.🌸

User123 evli olmadığımdan durgunum bu aralar… kendi kendimi mutlu ediyorum anca 🤭 geçmişte ateşli geceler oldu tabii insan özlüyor. Evli kızlar çok şanslısınız.. erkeğim sürekli evinde içinde olacak.. Uf dışarı çıkarmam😻