Nur-12345 Ne güzel işte hormonlar yükseldikçe dahada artar tersi olmasında 😁

ELsaa kız anlatılmazki🔥🔥 şimdi Google yaz makaleler bulursun onları oku

ELsaa anlıyorum seni bi kere daha dene boğulcakmış gibi düşünme anı yaşa zevklen bide miden bulancak gibi düşünmü herşey kafada başlıyor bide bastıra bastıra em 😂😂😂 arada dişle ama şiddetli ısırma canı yananilir 😂😂 bide arada dil at 😂😂 o kadar kız utandım ilk defa anlatıyorum birine öyle işte dene varya bana teşekkür etçen hem sen hem eşin mutlu olcaksınıııııız 🙈🥰

Zelihaaaa Zevk alıyorum ama ileriye gidemiyorum ya öğürürsem diye bende utandım bak şimdi 🤣
      ileri gidenler nasl öğürmüyorsunuz anlatın hele🤣

ELsaa kız diyom ya işte öyle düşünme böğürceğini anı yaşa bak nasıl oluyor sen böğürüyosun o senin elinde yoksa böğürmek istemesen yapmasın galiba biraz da utanıyosun ondan oluyor utanma eşinden olur zamanla bende ilk böğürüyordum bide utanıyordum sonrada kim tutar beni 😅

Zelihaaaa aslında kötü kalpli veya çirkin bir kadın olduğumu düşünmüyorum. ama bir türlü çıkmıyor karşıma tam da evet bu dediklerim sonradan pürüz çıkarıyor. duygusal biriyim çok severim, yoğun yaşarım ama çıkmıyor işte.. sırf öylesine de hayatıma kimseyi dokundurmak istemiyorum. hem daha az kaldi okul bitsin iş bulmam gerekecek :)
        berfooo

ELsaa keşke olsaydı.. :) benim tek evlenirim dediğim adam zaten evlenmiş. ben ilişkinin 4. ayı gibiydi öğrendim. bir fotoğrafla. bunu görünce yüzünün halini görmek ve tabii ki “neden?” diye sormaya gittim 1 saatliğine başka şehirden İstanbul’a. Niye geldiğimi bilmiyordu durup dururken özledim sanıyodu. Çatırt diye koydum önüne alyanslı fotoğrafını. arabanın içinde müthiş bir sessizlik oldu. ama kafamın içi kaynar su.

Ve hayatıma iki adam girdi ikisi de evli kişilermiş. Aptal yerine konmuş gibi hissettim çok uzun süre hâlâ öyle. Belki linç edenler olacaktır fakat bekar sandığım, sevdiğim adam evliymiş. kendime hâlâ geldim sayılmaz. içimde nefret de kin de yok. karısına yapsın açıklamasını bir an bile hissetsem def ederdim hayatımdan. iğrenirim yahu bir kere.

aslinda ben hayatta boyle bir soru sormam cevabını bile bilmek istemezdim. Zaten evli ise karsimdaki onun evliliğini bitirecek olan kisi ben degilim. Zaten benle konuşuyor yahut ilgi duyuyorsa x kisiside olabilirdi bu. Onun evliligi coktan bitmis demektir. Düşünmesi gereken de ben değilimdir. Ben her insan gibi tabii ki de bana iyi gelen bir sey var ise yapacağımdır. Bu kadar ama… kalan kısmı karşı tarafı bağlar.

Böyle kötü bir şans benimki. Çok seviyosun, sana seviyor gibi bakıyor. mutlu etmek için üzerine titriyosun, bambaşka bir hayatınız oluyor; bir gün bir fotoğraf görüyorsunuz, dünyanız başınıza yıkılıyor.

Zaten kaldı ki bu insan hayatımın en zor döneminde karşıma çıktı.. Okula gidemiyorum, ailemle sorunlar, sağlık sorunlarım, kimsesizlik.. tüm bunların içinde girip omzuma koca bir yük bırakmış meğersem.
          Ben, beni tanıysam bana kıymazdım. 22 yıllık hayatımda her anlamda görmedim pislik kalmadı. Ben gerçekten bana kıymazdım. Dürüstlüğün kölesiyim.. neysen o

minikhanim Ah minik nerden başlasam şuan bilip bilmediğim bütün hakaretleri söylemek istedim o insana karısının günahına girdiği yetmiyor gibi birde senin..
          En hassas noktalarımdan biridir ne desem boş ne desem az nasıl tepki verdi peki çok zor bir durum :( özür dilerim sonucu hiç böyle düşünmemiştim ama elbet nasibin seni bulacak hiç üzülme 🥀

ELsaa SSelinn
            Özür dilemene gerek yok ben yüzleştim bununla.. Gittim o gün havaalanına gelmiş limoniydik gergin olduğumu anlamıştı. gördü beni açtı kollarını bekliyor, sarılmadım ilk defa. Gözlerim dolu dolu geçer misin arabaya sakin bir yere çek dedim. Neyin var dedi, (virusun ilk zamanlariydi anladim ki uzun zaman gidemicem kisitlamalar gelirse israr edip gitmistim oraya) sustum. bir sure sonra sadece ellerinin gorundugu ama o oldugunu bildigim alyansli bir fotoğrafı koydum onune. kirk dakika kadar sustuk. ne bu yani dedi sen neleri arastiriyosun kim yolladi bunu dedi. (icime dogmustu numarasini ismini aratinca bulmustum) evet bosandim dedi. bu ayip bi sey mi adam mi oldurmussun niye anlatmadin dedim. biz birbirimizin gecmisini hic irdelemedik dedi. 20gun gecmis iliskimizin ustunden. ben belki de o an hamile bile olabilirdim korunmuyorduk asla. o halde beni dakikalarca ağlattı. kucuk dustum onunde.
            son gorusumdu belliydi. ozur diledi istedigi oluyordu cikiyodum hayatindan. son bakista acti kollarini dayanamadım sarildim.
            1 ay gecti bisey fark ettim. arkadaslarim diye bana arkadasi ve karisiyla fotograf atmis. afedersiniz ama aradim agzima geleni soyledim. sen bana karinla fotograf aticak kadar mi dustun hani bosanmistin dedim. Bazi seyler hemen bitmiyor bosanamiyorsun birlikte yasamiyoruz dedi.
            Yersen :) Hiç yapmayacağım bir şey yapmıştım. Ulaştım kadına. Asla çirkef olmadım. Adamın rezilliğini gösterdim.

Çok sevdim. Çok seviştim. Güzel şeyler pıt diye olur minnak diyordu bana. Olmuştuk. Bana bunu yapmış olmasa evli olmasaydı 1 ayda nikah kiyacagim bir adamdı..

Kızlar benim hayatım hayal kırıklıkları, intiharlar, edip basaramamalar,gozyasiyla dolu mutluluktan çok :) artık herhangi bir şeyi merak etmiyor, ozlemiyor, aglamiyor ama mutlu da olmuyor. Boşluktayım tamamen ve gelişine yaşıyorum hep yaptigim gibi

minikhanim çok üzüldüm ya senin adına yani sanki film gibi anlatın ne diceğimi bilmiyorum ama herşey insana ders oluyormuş her yaşadığın sana bişeyler öğretiyor 1,2 olmadı ama 3 . Sünde çok tecrübeli olcaksın işallah o olur sevdiğin biriyle evliliğe adım atarsın gerçekten hikayen beni üzdü valla 😕

minikhanim canım benim sende çok zor şeyler yaşamışsın, yazdıklarını okuduktan sonra kendi iliskime baktım çok basit şeyler yaşamışım hani senin yaşadıkların benimkinden daha ağır, aldatmak hiçbir kadının affetmediklerinden biridir… ama ayrılık çok zor gerçekten çok büyük bi boşluktayım nasıl atalatacam bilemiyorum ilk iliskimdi…