Deleted2 ben gülemiyorum güzelim işte.. o kadar rezilliğin içinde beni bu duruma düşürmesi kabul edilebilir değil. Hayatımda boyunca yalnız ama dik duran bir kadın olarak butun dunyani bir adama açmak ama onun beni kullanması kabul edilebilir değil.. Her şeyi geçtim yaptığı rezilliği geçtim kendisini bu kadar seven birini bu seviyeye dusurmesi akil alir gibi degil.
evlilik konusunda evet cogu zaman seks ama benim butun gece uyumayip adamin yuzunu izledigim vakitler de oldu.. hani tecrubem yok bilemiyorum ama sıkılmazdım sanırım. evet zorluklar oluyor, evet anlasmazlik cikiyor. ama ben her konuda (sevgi ve seks hariç) min uzatmayan dert etmeyen tarafım. atıyorum şu adam sokakta yaşasa bir yolunu buluruz der yine elini tutardım. sevdiğim insan kapima gelse bes kurussuzum ben minik dese gram umrumda olmazdi. dedigim gibi evet ask karin doyurmayacak ama bir yol bulacak ben buna inandim hep.
Yeter ki beni sevsindi. Aileden de sevgi gormemis biri olarak bu benim icin cok onemli. Ne sorun olursa olsun bir yangina giriliyorsa iki kisi girilir.. sen yandiysan yolun sonunda o elini birakmis demektir.
Yasitlarimin aksine 0 gosteristen hoslaniyorum. Atiyorum dugun istemeyen bir insanim. sadelikten hoslaniyorum, evde neredeyse hiç esyasizliktan hozlaniyorum. ozgur olalim ayagimizi baglayan olmasin, sevelim yeter diyorum. seviyorsam eğer dünya bir yana o başka yana oluyor..Yine de kimseye yaranamiyorum goruyo musun :)
Deleted2