senabaykan1234 Deletedmom3 yazmaya üşenmiştim iste bunu diyoruz işimiz gücümüz yok gidip kocamıza dostumuza mi soyleyecez?? Doğru söyledin canim😅😅😅
senabaykan1234 Zelihaaaa canım sen neler yazdın okumadım yeni görüyorum diyebilirim.. ama neyse öyle olsun zaten belli oluyor yavaş yavaş erkek ya da kadın olduğu bizi boşverin admin görüp siliyor zaten sana da bu byyyy😂👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
Deletedmom3 berfooo napalım canım. Misafirim vardı kahvaltıya kalabalıktık. Sen napıyırsun düğün işleri ne oldu
senabaykan1234 minikhanim ### günaydın herkese napıyorsunuz nasılsınız nasıl gidiyor eşlerinizle anılar varmı anlatabileceginiz biraz da gülelim☺️☺️
Olivetti Ariel22 bende aldatıldım ve o anki sinirle hırsla aldatarak intikamımı aldım aklımca. Ama kaybeden İnan ki karşı taraf olmuyor . Kaybeden ben oldum. Kendine Zaman ver öfken geçecek
Meri12 Kızlar ilk defa böyle soru soruyorum tuhaf hissettim kendimi regl dönemde eşlerinizi nasıl idare ediyorsunuz Acaba?? 😶
Olivetti Meri12 ama şöyle bir şey Bnm reglim 3-4 gün sürer az yani bu yüzden öyle sabırsızlıklar yaşamıyoruz çoğu zaman . Adamda fırsattan istifade dinleniyor 😂