Aşçılık okullarına başvurdum hiç biri olmadı iş için onlarca başvuru yaptım olmadı erkek arkadaş desen oda muamma

Ya kızlar bayram için memlekete donuyorum. iş buldum diyip geri donmem gerek yasadigim sehre. Beyefendi ile bayağı özleştiğimizi fark ettik de :( nasil ikna ederim bizimkileri o kadar çok gerildim ki.. Aslinda tenisle ilgili ozel ders verebiliyorum ama suan o da yok cok eskide yapmistim. İnanirlar mi bilemiyorum. Bunun disinda is de bulamadım. Bana bir akil verin :( kafayi yerim orda dort duvar arasinda. Yalan konuşmak hoşuma gitmiyor ama orada hiç bişey yok. dort duvar icinde butun gun. Kardesim kucuk tuketiyor beni zaten.
    Birilerini yolda gorsem boynuna atlayacagim oyle ozledim…

Ariel22 hepimizin oyle guzelim. maddi olarak sıkışığım ki.. ailemle de problemliyim diyemiyorum. Herkesin duzeni alt-ust halde. Allah herkesin işini gucunu rast getirsin artık asiri bunaldim ben de

Minimini soyluyorum cocuklara tenis icin ozel ders vericem diyorum ama bisey demediler henuz kalmami istiyolar heralde. oldu ki is buldum dedim geri gittim kirami falan nasil odeyecegim para kazaniyorum sanacaklar :/ arapsaci ya

[silindi] Canım banyoda hem duş jeli hem sabun kullaniyorum. Her banyoda kese yapar cildimin derisini yenilerim. Sonra durunun okyanus kokulu sabunu var tertemiz yapiyor o, sonrasında duş jelim değişiyor ama genelde lavanta kullanirim hafif lavantali bir dus jeli markasini hatirlamiyorum.
        Agiz bakimima takintiliyim. Uzun sure dis,dil,dudak fircalar listerine kullanirim.

Banyo sonrası once bebek yagiyla masaj, tum vucuda. Sonra hindistan cevizli vucut kremim var onu yediriyorum her yerime minik bolgem dahil :)
        Bunları yapınca zaten gül gibi kokuyorsun parfumu bir fıs kulaklarima sıktım sadece. :) Adam yavrum banyo ne guzel kokuyor yahu diye soylendi durdu dusta tatmin olduguna eminim kokuyla🤭🤭

Ayaklari da ihmal etmiyoruz değil mi :) bacagina degince yumusak yumusak bi hos oluyor herif😅

• [silindi]

minikhanim Vay kiz Bende yapim bakalim nedicek benimki

minikhanim sanırım yurtdışı eğitim programına gidicem ama nasıl korkuyorum anlatamam öyle böyle değil

• [silindi]

minikhanim aynen herhangi bir Hindistan cevizi vucut Kremi Olur dimi

Nur-12345 annemler konsere gitmişti😂 bizde okul çıkışı bize gittik, enn iyi ilişkimiz annemlerin odasına olmuştu🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

minikhanim döndğn mü memlekete merak ettim minik. Herşey gönlünce olsun dönmediysen bir an önce iş bul bence