[silindi] pardon
Seks
Olivetti Döndüm canım. Donus biletimi de aldim hatta ama babamin keyifli bi zamaninda ben donucem demek kaldi geriye.
Olivetti kizlar dua edin ne olur hayirlisiyla geri donebileyim. Tamam ailem canım tabiki ama burda hic bisey yapamiyorum. Dort duvar icinde
minikhanim ay inşAllah dönersin kuzum nerede yaşıyosun çokmu sıkılar
Minimini doğudayım canım burada boyle biraz.
ya kızlar donebilirsem bu beyefendi mini mini gezelim diyor. balkanlardan falan soz aciyor. Hediye alacagim kendisine 300-400 ona gitse, ucak biletlerimi de ben alirim muhtemelen ama tukenirim sonrada😅 iş de bulamiyorum ne yapayim ben yahu of. Hayatima birini alsam dert almasam dert. ona odetmek istemiyorum is bakicam dedim kendisine lafi gecti ama oyle bir iste yok cildircam yani
minikhanim ya alakasız olacak kusura bakmayın ama kullandığınız Hindistan cevizli şey nedir ne markası ne 🤍
minikhanim birinden borç alsanız ☺️
minikhanim mavişke olan yaşantını okudum birden sehvete geldim 😂 banad abi fikir ver lütfen simdi söyle 3 yıllık evliyim 6 aylık bi oğlum var eşimle hamile kalmadan çok fena sevisiyorduk yanı mutfakta başlayıp tüm odaları geziyorduk duvarda yerde balkonda her yerde ama doğumdan sonra nolduysa bu bozuldu ve çok üzülüyorum beni hala eller okşar öper bende aynı şekilde onu ama ileriye gidemiyoruz neden bilmiyorum hamilelerimden ince çok renkli bir dünyamız vardı sabah öğle akşam nerde olursa olsun hiç farketmezdi beni duşa sokup islatmisligi delice sevismisligimiz var yanı hır sürü güzel şeyler yaşadık ama şimdi öyle değil kafamda bir plan kurdum yarın icin bebeğimi uyuttuktan sonra kocama ayırmak istiyorum kendimi bugün çalışacak temizliğimi yapacağım geceliklerimi cikarticam senden istediğim bana akıl vermen ne yapmalıyım nasıl başlamalıyım hangi pozisyonlarda falan fila 😂
fatmak estagffurullah niye alakasiz olsun :) yves rocher bitkisel bir markadir parfumum de oradan hatta. oraya girin hindistan cevizli vucut kremi istiyorum deyin. tum vucuduma suruyorum ben bastan asagi. baska kokular da var orada bakarsiniz :)
Burcu33 Yaa kıyamam❤️ akıl vermek ne haddime sizler burada olanlar daha tecrubelisiniz. ayrica cok normal bebek surekli ilgi isteyen bir varlik. talep ettigi fazla olunca erkek calismak kadin ona bakmak zorunda oluyor.
dedigin gibi tum islerini hallet. cocugun altini karnini hallet uyut. sonra eve guzel kokular sık. vanilyalı bir seyler olabilir. bizim oldugu kadar erkekler de konfor alanina cok onem verir. seksi açık bir şeyler giy. kizmayan tipte biriyse kolumu incittim vs diyip cagirabilirsin erkenden🤭 Sonra gelir gelmez onune yapisirsin. oral seviyor musunuz bilmiyorum ama hosuna gidebilir. once dudaklara yavasca boynuna karnina ve birden aşağıya.
Lutfen yaparsan yaz bana🤭🔥
Minimini Hiç arkadaşım yok ki güzelim. Şu an alabileceğim durumumdan anlayan kimsem de yok. Yahu ben zaten hep yalnizim.. Olsa biri iyi olurdu bu konuda.
minikhanim dün gece eve geç geldi çalışırdı gececi bu arada 3 e kadar uyumadım bekledim kafama koymuştum bazı şeyleri ben kendi hazırlığımı yaptim giyindim süslendim falan geçtim yatağa bebeğime bakıyorum hem uyuyor mu diye hemde kocamı bekliyorum ama koydum kafama gelecek ve bu sefer olacak yanı istiyorumda bekliyorumda ve sonundaaa geldi bu iste yan odada kıyafetlerini falan çıkardı evler sıcak malum neredeyse ciplak yatıyorum o derece sıcak yattı bu simdi napsam napsam duşa girmek geldi aklıma ben duşa gidicek beni beklermisin korkuyorum dedim tamam askim dedi ben yavaştan hareket ediyorum kocam önden sonra girdik banyoya suyuda ayarla askim sana zahmet dedim tam dusakabinin içine girdi suyu ayarlamaya çalışıyor su akıyor falan girdim arkasından ıslattım kendimizi napıyorsun sen falan dedi kızdı beni ittirdi ama çok kızdı ben bırakmadım tabi devam ettim öptüm oral yaptım yalıyorum ama öyle böyle değil sonradan kendini tuttu beni yapıştırdı duvara o yalamaya başladı ama mest oldum resmen eşim bana hala çok ilgili ama iliskiden uzaklaştık biz bebek olduğu icin duşta çok kalamadık uyanır vs duymayız diye çıktık bu sefer salona geçtik heryer kapkaranlık kocam geldi yatırdı bu seferde yere surtunuyor göğüslerimi ısırıyor aslında en sevdiğim ve kocamın en sevdiği göğüslerimi emmek ama emzirdiğim icin sütüm olduğu icin ohh malesef yapamıyor beyse bu indi asagiya parmaklarıyla açtırdı vajinami ah kocam ne özlemişim onu dilini soktukça inliyorum öyle güzel yalıyor ya resmen dikiyle s*kti beni sulanmak ne kelime aktı aktı sel oldu dedim artık gir dayanamıyorum bir soktu ciğerlerimde hissettim sertliğini çok güzeldi o bosalmasi falan öyle özlemişim ki sizi burda dün okuyunca gözümü kararttım ama eşime bu şekilde kendimi hatırlatabiliriz bizim cinselligimiz doruktaydi sonradan düştük ama. Ben tekrar kalkacağımıza eminim sabah uyandığımda eli vajinamdaydi öylesine elliyordu oksuyordu dank etmiş hanı birseyler bir kaç turdan sonda yine eskisi gibi oluruz insallah canım başka ne yapabilirim fikir versene bu gecede uçacağız biz ❤️
Burcu33 Çok güzel olmuş. Maviş’i ozledim birden🙈 Harika bir gece gecirmissiniz boyle boyle duzelecek. durumunuz çok normal her kadin mutlaka yasiyordur. Her firsati degerlendirmeni oneririm ben. Stresiniz gidiyor hem bosaliyorsunuz boyle dusunun. daha sakin sevgi dolu olursunuz
Burcu33 cok güzel bi gece geçirmişsiniz benim de eşim epeydir şehir dışında ve bugün gelecek bakalım neler olacak 😁 ya cok alakasız ama bir şey Sorucam biz 3 yıldır evliyiz eşim bebek istiyor ama ben hiç istemiyorum sorumluluk sahibi bir insan değilim çünkü gezmeye ve serbest yaşamaya alışkınım sıkılgan bir yapım var ve tüm bebeği olan arkadaşlarım kuzenlerim de bebekten sonra herşey bitiyor eskisi gibi olmuyor diyor sizde aynı şeyi söylüyorsunuz bir bakıma . Korkulacak kadar var mı gerçekten zor mu bebekli yaşam
Olivetti ben hiç pişman değilim hatta keske evlendiğim gibi yapsaymışım diyorum eşler arasındaki bağ kesinlikle kopmuyor bence daha da bağlanıyor eşler bebek öyle güzel birsey ki anne oluyorsun sonuçta esinde baba ve eşim bana sürekli şunu der sana dahada bağlanıyorum dahada hayranlasiyorum sen bana bir evlat verdin beni baba yaptın hala askimiz sevgimiz aynı sadece iliski biraz aksiyor oda söyle doğum yapıyorsun 40 gün iliskiye zaten giremiyorsun yasak e doğumdan öncesinde oluyor son 1 ay erken doğum riski olduğu icin yine iliski yasak biz bu yönden koptuk ara çok uzadı ama bunuda 2 3 iliskiyle beraber yenebilirsin bak dün gece o kadar güzeldi ki kocam şimdiden yine bana sırnaşıyor istiyorum seni dedi daha demin bende gün içinde bebeğimi uyuttuktan sonda yine yaklaşacağız birbirimize bence her evde bir bebek olması gerekiyor ve bebeginin bir gülüşü bir agulamasi o kadar içini ısıtıyor ki bence hiç korkma bebek bir an önce yapın evin mutluluğu sesi eğlencesi heyecanı oluyor bebek mesela biz bazen oğlumuzu aramıza alıp yatıyoruz eşim gece boyu her gözünü açtığında beni öpüyor oksuyor oğlumu öpüyor bana o kadar güzel iltifatlar ediyor ki iyi ki diyorum iyiki doğurmuşum ben sadece 3 ay evden çıkmadım bebeğim şubatta doğdu zaten kış ti soguktu ilusumesin hasta olmasın diye ve suan hergun dışardayız geziyoruz eşimle çok güzel vakit geçiriyorum mesela bence uzatma canım
minikhanim ben eşim oynamadıkça iliskide boşalamıyorum ama acayip zevk alıyorum sulanıyor öyle böyle değil ama eşimin illa vajinami ellemesi lazım bosalmam icin sen iliskide nasıl boşalıyorsun mesela