minikhanim bu gecede azicaz 😂 neler yapabilirim farklı olarak yada hangi pozisyonlarda deniyelim ve mesela salonda nerde mutfakta nerde yapalım

Olivetti yaaa öyle olmaz yerde 😂 özel birseyler düşün adam hayalini kuruyormuş bak kuru kuruya yerde mi olur hiç 😂 sok suyun altına ıslat sert sert yapın

Olivetti canım banada keserler önersene mesela değişik pozisyonlar yada şunu yap kocana bunu yap dediginbirsey var mi

Burcu33 eşinle beraber erotik videolar izledin mi hiç ordan pozisyonlara bakabilirsiniz beraber biz izledik 😁

Olivetti ay yok biz beraber hiç izlemedik yanı eşim öyle izlemez ben kendim bazen izliyorum ama eşimle izlememe izin vermez eşim gerçi benim izlediğimize bilmez 😂

Burcu33 aslinda izlesek ne güzel olur orda gördükçe banada çakar ayyy çok güzel okurdu ama malesef izlemez eşim dün gecenin etkisinden çıkamadım ben diyor önümde arkadan dolanıyor oğlumuzu uyut hadi deyip duruyor 😂 bu erkekler ne komik ya suan ne dersem yapabilecek konumda anneni ara kufur et sonra sana vercem desem atar yanı o derece 😂😂😂😂

Burcu33 duvara dayasın seni, minigini yalasin bence🤭 tezgahta yapabilirsiniz.. karanlikta balkonda oynasabilirsiniz heyecanli olur :)

Olivetti canım tecrubem yok ama bir sure gezin hayatinizi yasayin derim ben. evet bebek harika bir olay ama fazla mesai istiyor. yorulacaksın. İkinizde hazir oldugunuzda gerekiyor bence. Gezmediginiz yer kalmasin mesela, valizleri atip cikabilin direkt. cocuk olunca iviri ziviri onun konforu bitmiyor

minikhanim en sevdiği zaten orayı yalamak ee benimde çok hoşuma gidiyor bu arada 5 dakka öncesine kadar uçuruyorduk birbirimizi bebisimi uyuttum dirk attı beni yatağa ay yine çok güzeldi bu sefer aceleye getirdim çabuk bitmesini söyledim sonuçta heran bebeğim uyanabilirdi biraz tavır yapar gibi oldu akşama sakla kendini bu tadımlık dedim agzi kulaklarında şimdi akşama evde tokuz diyor neredeyiz dedim doruklarda diyor çok güldüm yaa😂😂😂 kızlar resmen burayı keşfettim sizleri okudum adamlığımla tekrar eskisi gibi olduk çok iyi geldi ya sürekli peşimde sabahtır eski günlerimizi özlemişim bebeklede oluyor yanı 😂😂😂

minikhanim bende böyle düşünüyorum biz ztn kıpır kıpırız kafamıza esiyor hadi kalk deyip bir şehire bir gece de gidiyoruz İstanbul’un bir ucundan bir ucuna sabaha kadar geziyoruz kafa nereye biz oraya ama bebek olunca insanın eli kolu bağlanıyor çocuklu arkadaşlarımla asla eskisi gibi değiliz

Monalisa hahaaaa😂 sar tabi canım ya gece kj yetmedi bize birde sabah yaptık oda yetmedi yine geceyi bekliyoruzz😂 içimiz ısınsın 😂😂 simdi geceyi düşünüyorum ben napsakta daha tatlı olsa diye

Burcu33 erkekleri yatakta mutlu ediyorsan her istediğini yaptırabilirsin 😁 evliliğin temeli seks 🤣

Burcu33 eşini sandalyeye oturt sende üzerine otur güzel bir pozisyon eşim mesela bayılır buna 😄 aklıma geldikçe yazarım güzel pozisyonları 😄 eşinin kulağına seksi şeyler fısıldamayı unutma bazen de argo konuş emin ol cok hoşuna gidecek ikinizin de

Burcu33 buradan birisi bi film önermişti 365 day.erotik film ama romantikte sayılır normal bir filmmiş gbi aç sen sonra erotik bölümleri çıkınca aaa bilmiyordum fln dersin ztn başlayınca izlemek ister 😂

Burcu33 dün sabah erken kalktı kızım saat 7 gibi. İçeri geçtim doyurdum uyuttum eşimin yanına gittim sırnaştım haha. Kafamdan tuttuğu gibi alt tarafına götürdü. Kısa sürdü dayanamadı. Akşama kadar tepesindeydim bizim iş yarım kaldı diye. Dün akşam görüşektik arkadaşlarımız geldi bu akşama kaldı bizim iş 😂 🥰

Monalisa sabahları genelde kusa sürüyor 😂 zaten uyandıklarında eroksiyon halinde olduğu için hemencik olup bitiyor ama sabahın keyfide baskaaa ben çok severim sabah iliskilerimizi 😂😂

Monalisa biz akşama hazırlayalım kendimizi akşama uçuş var 😂😂😂