Ya kızlar ben Maviş’ten uzağım henüz yazmayın soyle seyler deli gibi ozluyoruz zaten🤭 O da çok özlemiş ben de. Gordugum yerde kucagina atlayasim var. Sizler boyle anlattikca ben ozluyorum bebeğimi 🙄😑

Bu arada memleketten gidişim kesinleşti pazar gidiyorum. iş buldum dedim. Ama maddi olarak hâlâ sıkıntıdayım. Nasil halledeceğim bilmiyorum. Onun için beğendiğim tesbih 500 lira🤦🏻‍♀️ 20si doğum gunu zaten gorusmeyi dusunuyoruz en kisa zamanda ama ya o gune ya da yakin gune işim var vs derse? ben dogum gununde yaninda olmak istiyorum. Dogum gunu lafi da acilmasin
    istiyorum bi yandan unutmustur diye. Nasil o gune denk getiricem bilmiyorum

Kizlar Victoria Secret beden losyonu kullanan varmi? Memnun olan yani?😊

minikhanim aaaa canım biz anlatınca sende aklında kur buluştuğumuzda daha güzel olur atesli 😂 pazar döneceksin peki ne zaman buluşacaksınız mavisle

minikhanim canım şimdiden plan yap mesela doğum gününden habersizmiş gibi ben su gün surdayım su gün bu isim var falan de ama 19 20 hangi güne denk geliyorsa o gün müsait falan de

minikhanim yadaa seni çok özledim ikimiz içinde güzel fikirlerim var de zaten gelmek için geberecek 😂

Burcu33 İnşaat işinde inşallah işim var falan demez. Gununu konusmadik ama ailenin yanindan ne zaman donuyosun diye sordu. Bozuk yaparsa kafamda kurucam cunku dogum gununde baskasiyla mi isi var diye

minikhanim bence öyle birsey demiyecek ilk buluşmanız çok güzel geçmişti onu fazlasıyla mutlu etmiştin ve bence o suan seninle görüşeceği günü hayal ediyor ve sabırsızlanıyor tekrar seni hissetmek seninle olmak istiyor sıcaklığını zevkini kokunu seni özlemiştir ben bus ekilde düşünüyorum ve insallah bu sekilde olur seni kaybetmeye göze alabileceğine inanmıyorum ve İnan o senden daha heyecanlı 🥰😊

Olivetti canım sesin çıkmıyor eşin geldi heralde 😂😂 merakla bekliyorum anlatmanı 😂

Burcu33 Verdiğin moral için teşekkür ederim su serptin içime❤️ inşallah dediğin gibi gerçekleşir

minikhanim eğer kullanıyor ve seviyorsa evet bence güzel bir tercih ama pek ilgisi yoksa o zaman bence başka birsey almalısın

Burcu33 geldi canım😊 baya özlemişiz 😁 geldiğinde biraz seviştik sonra duşa girdi peşine hemen bende girdim duşta yaptık 😁😁 birde gece uyumadan yaptık 😂Gece de süpriz yaptı bana 😂 gece uyanmış göğüslerimi bacaklarımı elliyor uyandım ama uyuyor gibi yaptım bacaklarımı ayırıyorum bilerek 😁😁 Gece de beraber olduk sabah uyandığında yine istedi biraz özle dedim 😂

Burcu33 aklima hediye de gelmiyor ki beni hatirlayacagi bir sey olsun istiyorum

minikhanim bazen tek başına olmakta güzel oluyor ya ben 3 hafta kafa dinledim bekar hayatını özlüyorum bazen 😂 kavuşacaksın sende erkeğinle az kaldı ☺️

Olivetti hahaaaa😂 baya özlemişsiniz ya dayamadık sayısını ne kadar beraber olduğunuzu 😂 canım birsey sorucam duşta yapmışsınız ya duşta nasıl yapıyorsunuz ya bizde bir iki kere yaptık duşta ama ben çok zorlandım zor oldu yani yada uygun pozisyon bulamadık biz siz nasıl yapıyorsunuz rahat oluyor mu bende deniyeyim