Burcu33 Hediye konusunda haklisin tabii canım. Yine de işte bi an dusuk hissediyorum elimde degil. :)
Ya biz geçen içimizde şehirlerimizin sıcaklığından söylendik. “İçime buz ittir diyormuşum” dedim birden. tepkisi “obaa” oldu sonra demin yazdiklarimi yazdi🤭 Yanıyoruz arkadaşlar…. Gobegimde falan eritebilir, buzu emdirebilir, içime ittirebilir :)
İlk tanıştığımızda gezme konusu acildi ben kayboluyorum demistim sahip cikamazsin, en kotu kelepce takariz kaybolmazsin muhabbeti yapti. Dalga gectim bunla sonradan deli deli fanteziler diye. kizim sen cikarttin kelepceyi ben sakin sevisen bir adamdın aklima bunlari sokuyosun dedi🤭🤭
Bir de anal tıkaç merak ediyor,ediyoruz daha doğrusu🙄 Ya bu adamla ne yasarsam yasayayim keyif aliyorum bundan eminim. yemek yerken, gezerken, sakalasirken, sevisirken..
Sakin,soft sevdiğini soyluyor ama ben ayartiyorum galiba🙄 Ben de soft severim yerine gore ama orta şeker olmalı. minik minik operken yavasca girerken sertce sacimi da cekebilir mesela, ikisi de olmali iliskide.
Gecen haber sitesi twit atmis “bakan mujdeyi verdi yerli milli kelepce geliyor” diye bana attı bu 🤷🏻♀️😛
Alacağız sanıyorum ki 🤷🏻♀️ O gun sadece bir kez içime giren adamin bu kadar istekli olmasi.. ne biliyim :) ben istiyorum diye yalvardım yapmadı. Şimdi boyle :)