Burcu33 Başta bana da itici geldi ama sonra merak etmeye başladım. canım yanar diye korkuyorum sadece. Bakalim sevecek miyiz sevmezsem dokundurmaz bile :)

minikhanim adam sana yanıyor minik Napsın 🙂 patlama yaşayacak buluştuğunuz da 😁kelepçe güzel fikirmiş bu arada merakla bekliyoruz 😀

Olivetti valla ben de ona yanıyorum.. Gonlum hep onu ariyor :) Daha once boyle oyuncakli deneyimim olmadı hiç. anal için olan minik oyuncağı merak ediyorum dusundukce islaniyorumm. Onun da olmamış boyle hiç. nasıl olacak ne yapacağız bilmiyorum 🤭 beraber mi alacagiz o once mi alacak bu oyuncaklar kimde kalacak yahu😬

Burcu33 ben de ben de doğum gununde tesbihten çok bunlara sevinirse🤭 Deli gibi ozledim kucaginda olmak uyumak sevmek koklamak istiyorum onu.

Doğum gününe denk getirmem lazım bunun için de bir şey düşünmeliyim 🤦🏻‍♀️

minikhanim cok istiyorsa o alsın sen hiç o toplara girme işiniz bitince de hevesiniz geçerse çöpe atarsınız birde onları saklama stresi var 😆 veya işine yarayacak şeyler varsa sen alırsın 😀

@minikhanım
        @Olivetti
        @Burcu33
        @Deletedmom1
        Kızlar birşey soracağım. Biz eşimle toplam 8 9 yıldır tanışıyoruz evlendikten sonra birliktelik oldu ama nişanlılık sevgililiktede eşimde oral vs cinsel bi hayatımız vardı, herneyse sorun şu eşim evlendikten sonra oral yapmama izin vermemeye başladı 3 yıldır evliyiz 3 defa benim zorumla oral yapmışızdır ki kendisi 9 yılda 2 defa bana oral yaptı elleme parmaklama vs huyuda yok yani çok canımı sıkıyor bu yüzden sürekli mast yapmak istiyorum artık sıkıldım monoton monoton ne yapmalı akıl verin pls

Olivetti Asiri heyecanliyim yapmadigimiz sey kalmayacak gibi
          😅🤤

Minimini Canım genelde sever erkekler oral? temizlik acisindan belki kendisine yapilmasini dogru bulmuyodur/sana yapmıyodur? Tertemiz de olsan bazıları öyle sevmez tatmak istemezler orayı. Konuşabilirsiniz, gun içinde zarf atabilirsin dilinin gezmesini istediğim yerler var diye falan.. 69denenebilir hiç yapmadım ama. kadın erkek herkes sever bunu rahatlatiyor cunku gevsiyorsun. Tertemiz mis koksun mutlaka.

demin bahsettigim gibi fanteziler deneyebilirsiniz. ben gobegimde buz erirken kendisinin asagilarimda olmasini hayal ettikce duramiyorum.. ama soz verdik dokunmayacagiz birbirimize dokunana dek. 😙
          Mutlaka eşin de seviyordur hareket gelsin biraz fantaziye acik olun, tenha yerlerde arabada falan yapabilirsin

Minimini bir erkek neden oral sevmez şaşırdım valla seni nasıl boşaltıyor . Boşaltmıyor mu yoksa. Kendi işini görüp bitiren birisi mi

Minimini canım şimdi söyle öncelikle vajinanin tertemiz olması şart bir kere eğer jiletle falan alıyorsan belki ondan dolayı istemiyor olabilir sonuçta jiletle tamamını alamıyoruz illa kalıyor yada kökleri kalıyor rahatsız ediyor şahsen ben zorda kaldığımda jiletle aldığımda bile beni kendimi rahatsız ediyor eğer jiletle alıyorsan alma ve aldata git yada ağdaya gidiyorsan mesela bir gün agda yaptırdıktan sonra esine biraz cilveli ol seni istiyorum özledim falan işi götür önce gönlünü cezbedici şeyler söyle iliskiye yönelt onu mesela bak örnek olsun ben ahşap gittiğimde o akşam eşime şey diyorum seninki sana süslendi 😂 diyorum eşimde bir bakayım bakalım diyor elliyor mesela önce oynuyor parmakliyor sonra hopp yatak odası başlıyor yalamaya biz alıştık ama eşimde özellikle vajinami yalamayi dil atmayı parmaklarını ellemeyi çok sever sende agdaya git o akşam iliski yaşamaya bak sonra yatakta tam esin haz almışken ama iliskiye girmeden yap de ki bir ellesen bak pamuk gibi seni istiyor falan de hatta ondan önce esinin elini al direk kendin ellet zaten o sevkle o istekle gerisi gelir

Burcu33 belki eşi hoşlanmıyordur ya kıl tüyle alakası yoktur mesela bende yalanmasından hoşlanmıyorum cok nadirdir o da eşim zorla yaladıgı içindir 😃 yani şöyle içim bir tuhaf oluyor Buda zevk almamı engelliyor kendimi cok kasıyorum aşamadım 😅

Olivetti ya tabi oda olabilir canım ne bileyim ben direk temizlikten olabilir diye düşündüm ama hoşlanmayan erkek ne bileyim her erkek ister bence diye düşünüyorum ama tabiki nadirde olsa çıkabilir 😂

Burcu33

Minimini yanı birde benim dediğim gibi yap bakalım belki temizlikten dolayı yanaşmıyordur baktın yine yapmak istemiyor o zaman arkadaşın deşiği gibi sevmiyordur

Burcu33 ağdaya 20 günde bi düzenli giderimki zaten sarışınım tüylerimde çok incedir hep ağda yaptığım içinde tek tük var almadan bile ekleyince gelmez o derece ama bilmiyorum midesi çok hassastır kokulara pis şeylere karşı belki midesi bulanıodur bilmiyorum

Minimini hm canım olabilir krem falan sürmüyor musun güzel kokması icin

Kızzllaarr biz sevgilimle bu gün birlikte olduk dünde olmuştuk 3 gün öncede regl im bitti dün pek acımamıştı ama bu gün bir az acıdı yanıyormuş gibiydi nese öyle oldu acaba.? Sevgilimde diyor ya seninki daraldı ya benimki büyüdü) anlayamadım

Ve kızlar sevgilimm benimkine dokunmaya geliba bir az çekiniyor anlayamıyorum ben okşuyorum onunkini hep istiyor ama o benimkine pek dokunmuyor napsamm