Dilsee evet canım bu👍
Seks
Dilsee bizdede ücretli sizde biraz daha pahalı😅 yeni mi evlisin canım
Dilsee çok iyi canım o zaman daha kaliteli bi seks hayatın olur daha çok zevk alırsın yap mutlaka🥰 eşin çok şanslı olacak
Dilsee aynen öyle canım. Ben evlendikten iki ay sonra başlamıştım şuan o farkı hissediyorum 😅
Dilsee sen direk daha zevkli başlarsın🥰
Dilsee diyorum ya canım eşinlede dene mutlaka diye 😅benim eşim müsait olursa egzersizlerimi onunla yapıyorum
Dilsee pişman olmazsın canım emin ol ilişkide zaten zevk alıyosun bu egzersizle daha çok zevk alıyosun 🔥 bunu eşinde anlıyo zaten
Dilsee youtubede anlatılan videolar var bakabilirsin oldukça faydalı olur
Deletedmom3 ilk başlarken bizde YouTube dan bi videoyla başladık😅 hemen tuvalete koştuk 😅 ben şımararak buldum buldum zevk kasımı buldum diyerek çıkmıştım 😂😂
Dilsee canım aynı egzersizler zaten sadece onlar biraz daha yavaş yapıyo bunu😅karantinada napalım onuda alıştırmıştım 😂 ilişkiye girdiğimizde de hatırlatıyorum bazen sık kaslarını gevşet diye emir olarak değil ama biraz şehvet katınca işin içine hoşuna gidiyo😅
Dilsee aynen canım dene zevkli oluyo😅 bide erkeklerin daha çok zevk alıp erekte süresini uzatıyo😅
Dilsee 1. Yılımıza doğru ilerliyoruz canım😅yeni gelin mod😂
Dilsee lise aşkım canım🥰
Nur-12345 27 yaşındayım🤗
Dilsee sen kaç yaşındasın☺️
Dilsee daha yolun başındasın ne güzel 🤗 yurt dışındasın galiba sevgilinde ordan mı
Dilsee ohh ne güzel 🤗 değer bilip zevkli zamanlar geçirin canım🥰karşılıklı mutluluk önemli🥰
Dilsee sonra her yer🔥🔥canım 😅malum zevkler karşılıklı olmazsa sıkıntı 😅
Dilsee eşin şimdiden şanslı sen onu tatmin etmek için gayet güzel ilerliyosun👌☺️
Dilsee eşini mutlu etmek için kendin mutlu olmak için araştıryosun mutlu olursun canım o yüzden😅