Lalderiin Yorumcuanneniz ahhahahhahaahhhhhaha sen o bile olamazsin yazik ya ne bicim kadinlarsiniz kocalarin baskalarina kacarsa sasirmam odunlar😂
AntisosyalMam Lalderiin kocalarımız neden kaçsın ? Bizim kocalarımız kaçabiliyorsa eğer sizinki de uçar gider. Hadi bizde kapı gibi nikah var sizde ne var fırfırlı 🤣🤣
Lalderiin Esrakrrgozz yok ya denemedim onu istemem de iğrenç yani zararlı ve sağlıksız siz de yapmayın muck
Zeeynep Lalderiin Allahim okurken ben utandim pislik sende okuduguna gore ornek aliyosun o kariyi pisler utanmazlar
Lalderiin EsrakkrgozZ ben de bi annenin babanın cocuguyum bana niye salliyosun? Defol git pis cocugunla ilgilen
AntisosyalMam Lalderiin babandaki paralarla bizi satın alabiliyordun ya ağzını toplaman için de bir miktar para iste gel bana ver ben seni çok güzel ağzını düzeltirim tatlım para peşin 🤣 seve seve ağız düzeltilir
Lalderiin AntisosyalMam o kisi bana agzini bozunca sikinti yok ama ben bozunca bana saldiriyosunuz eşit davranın
AntisosyalMam Lalderiin ben onla arandaki kavgaya karışmıyorum dün bana dediklerinden dolayı karışıyorum
AntisosyalMam Lalderiin ah derin mi ismin bilmiyorum ama ah yani. Masum gibi gözüken şeytanlardansın 🐍