Deleted2 bende çok sevmiyorum ama ateş çoksa mecbur 😅bazen eşim çok istiyo içimde boşalmak ama çocuk olursa diye korkuyorum 😅

Nur-12345 yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Doğumdan sonra mecburi sprial taktırdım.

Deletedmom3 sen çözümü bulmuşsun canım😅çok iyi ben ancak oralla alıyorum içime korkuyorum diyer türlü😅

Deleted2 ertesi gün hapı bu kadar yarıyor mu işe😅kazaya kurban giden var mıdır acaba

Deleted2 evet onu demek istiyorum. Erkek tam boşalacak zirvede,geri çekiliyor. Bence zevk yarıda kaşıyor. O an vajinaya boşalsa bin kat daha fazla zevk alır. Kadında aynı şekilde. Benim en sevdiğim anlardan biri eşim içime boşaldığı an mesela. Hep söylerim. O benim için bitiş değil. Zevkin doruk noktası. Genelde hep beraber boşalıyoruz

Deletedmom3 bugün reglimin son günü 😅ertesin günü hapının işe yarayacağından emin olsam bu gece o zevki yaşarım ama bilemedim

Prezervatifde yapay birşey sonuçta. ’ten tene değmeli 👄👅 hem sıkıyor prezervatif damarları

Deleted2 tam boşalma esnasında,eşin vajinada klitorisi uyarsa boşalabilirsiniz aslında.bşz öyle başladık. Sonra boşalırken hızlı performansa geçiyor ve göğüslerimizi uyarıyoruz,aynı anda gelebiliyoruz çoğunlukla

Deleted2 ilk zaman eşimde biraz şikayet ediyodu ama artık ses çıkarmıyo😅

Deleted2 1 haftadır almadım içime özledim ne yalan söyleyim😅 güzel günler geçirsekte onun tadı başka😅