Deleted2 tamam canım bayramlıkları ona göre hazırlarım artık😅
Seks
Nur-12345 ertesi gün hapının yılda 3 kez alınması gerekiyormuş. 3ten fazlası çok zararmış neticede vücuda hormon yüklüyorsunuz. Siz kaç kere alıyorsunuz 🥰
Nur-12345 senin ateşini içimde hissetmek istiyorum de. O zevki içime akıt de. Hepten coşar. Ben hep söylerim sevişme sonlarına yakın. Senin ateşini içimde istiyorum diye
Deletedmom3 canım bende içime boşaltmadığım içim her şeyi yapıyorum ya o aklına gelmesin diye😅her gün yeni bi fantezi😅 ama şuan beni de baştan çıkardınız merak ediyorum o zevki😅
Lalderiin ilk kez deniycem canım ertesi gün hapını 😅 korunuyoruz normalde ama bu zevki merak ediyorum 🥰
Nur-12345 içine boşalma yatakta olmalı . Ayrıca pozisyon olarak sandalye denemediyseniz deneyin mutlaka
Deletedmom3 bunu söylüyorum ama ateşini içimde hissediyorum içime akıtı sevdim🥰 teşekkür ederim canım 😅ahhh kocamm şuan onu düşünemedim öncesinde güzel besleyim😅
Nur-12345 benim yakın arkadaşım ertesi gün hapı içtiği halde hamilelik geçirdi ama aldırdı çocuğu😂 bunları duyunca korkuyorum valla sevgilimle ilişkiye giresim gelmiyor😂😂
Deletedmom3 sandalye de nasıl canım anlamadım😅
Nur-12345 biz çift olarak sevmiyoruz . O hazzı seviyoruz.düşün harika bir sevişme sonununda mükemmel patlama.
Lalderiin umarım olmaz olursa da aşk bebesi olacak oda güzel 😅
Deletedmom3 sevişmeden olmaz tabi 😅şahane planlarım var en ateşli yerde söylüycem içine boşalmasını😅
- Düzenlendi
Nur-12345 eşin sandalyede oturuyor, sen üsttesin,kucağına oturuyorsun göğüslerini yalıyor sen oturup kalkıyor. Yada eşin sandalyede oturuyor sen domalıyorsun. Zıplıyorsun. Aynı zamanda eşin popona şaplak atıyor. En sevdiğim kalçalarıma vurulması. Eşinden mutlaka işte o an.
Nur-12345 ben hep isterim göğüslerini ısır morart derim. O an asla acı hissetmiyorum. Bazen popomu ısırır,şaplak atar morarır,o an öyle zevk veriyorum,ama ilişkiden sonra hissederim acısını🤣🤣
Deletedmom3 sevişirken ve oralda kullanıyoruz bazen sandalyeyi 😅şaplak atmayan erkek var mıdır acab😅
Deletedmom3 en sevdiği canım o ısorık morluklar bende seviyorum ama dediğin gibi acısı sonradan çıkıyo😅
Deletedmom3 yeni evli olduğumuz zamanlarda arladaşlarımızla pikniğe gitmiştik. Yağmur yağdı masalar sandalyeler ıslandı. Islanmayanlarada çift kişi oturmuştuk yağmuru izlemek için yağmur durduktan sonra erkekler gitmek istedi eve gelince tahrik olduğunu itiraf etmişti 😅sonrasında kullandık hep sandalyeyi😅
Nur-12345 bunu benimkine yapıyor değişik değişik istekleri oluyor mu sizlere soruyorum kizlaaaar
senabaykan1234 istemesine bırakmıyorum pek fazla canım ama içimde boşalmayı istediğine eminim😅
Nur-12345 alışırsan bırakamazsın 👄 ben içime boşaldığını düşünürken bile hoş olurum. Orgazm gibi