senabaykan1234 bide biz liseden beri sevgiliyiz. Farlı liseler ama aynı dershaneye gidiyoduk. Küs olduğumda hep dekolte giyer otururdum yanına sinir ederdim yanlışlıkla çarpardım dokunurdum 😅ta o zamandan belliydi ateşli olduğum😅
Seks
Deletedmom3 canım perişan ettiniz beni😅ya çok merak ediyorum şuan o derece diyosun😅
Deletedmom3 ne kadar sürüyor peki canım ilişkiniz😅
senabaykan1234 ne gibi değişik mesela canım😊
Nur-12345 ben iliskide eşimin özel bölgesinde yalamayi sevmiyorum itiraf etmeliyim ki midem bulanıyor… eşim çok atesli bendende atesli değişik değişik şeyler istiyor😅😅
senabaykan1234 canım bende ilk zaman yapamam gibi baktım midem bulanır diye ama onu mutlu edince sen daha çok mutlu oluyosun ve oda seni mutlu etmek için her şeyi yapıyo😅şey yapa bilirsin çilekli lolipop biraz suda beklet sonra eşinin şeyine sür aşırı değil ama şehvetle şeker gibi yalarsan inanılmaz zevk alıyolar. Ben hızlı yapmam mesela yavaş yavaş tahrik ederim oralda sonrada yutarım zaten😅
senabaykan1234 sen onu daha da ateşlendireceksin canım o istemeye kalmayacak sende iste ondan🔥
Nur-12345 valla hiç zaman tutmadık. Sürdüğü yere kadar. Üst üste birlikte olmuşsak daha uzun bir kaç gün ara verdiysek bi tık daha kısa. Ön sevişme uzun olunca bazen eşim çok dolu oluyor
senabaykan1234 bazen şeker sürmeme izin vermediğide oluyo ama 😅
senabaykan1234 duş alıp yenebilen vücut kelleri var onları sürüp yapabilirsin. Emin ol erkeklerin en zevk aldığı oral sex. Değişik olarak birlikte filim izlemeyi teklif edebilirsin.
Deletedmom3 her şey öncevişmede zaten canım ben onu tahriklerimle güzel güzel doldururum 😅 bi kaç gün ara veririm olmadı nasıl olur bilmiyorum ama muhteşem olmasını çok isterim😅🔥🔥
Deletedmom3 yenilebilir jel ağız uyuşturduğu gibi yorumlar okumuştum o yüzden onu hiç denemedim😅
- Düzenlendi
Nur-12345 ben bazen yenebilen jel sürüyorum. Onun heryerine. Kendimede sürüyorum beni yalamak istediğinde. Normal şartta hiç birşey sürmüyorum. Sırf jeli fantazi için aldim. Hiç birşey sürmezken bile sanki varmış gibi yalıyorum. Alıştım ben artik master yaptim 👄 onu yalarken bile orgazm oluyorum
Nur-12345 yok bizde olmadi öyle bir sıkıntı.
Deletedmom3 canım bende çok fazla değil haftada 1-2 kez oral yapıyoruz o bana bişey sürmeme izin vermiyo kendime ama ben bazen sürüyorum ona😅
Deletedmom3 yalarken değil ama inlemelerine tahrik ederken çıkardığı seslere bende orgazm oluyorum😅
Deletedmom3 çok seviniyorum benim gibi ateşli kadınların varlığına 🥰 canımsınız❤️
Nur-12345 her ilişkimizde oral olur mutlaka çok nadirdir olmadığı. Alışkanlık olmuş sanirim 😎
Deletedmom3 zevk olsun orgazm olsunda ona giden her yol mübah😅
Deletedmom3 canım sen hiç kullandın mı ertesi gün hapı