Dilseee bugün çok değişik bişey denedik mesela yarın anlatıcam sizede😅
Seks
Dilseee her seferinde daha ne yaparım hazzı oluyo insanda😅
Dilseee yarın kızlar da gelsin öyle bugün beni ateşleyen onlar oldu😅🔥🔥
Dilseee gel canım bizim grup ateş hattı gibi 🔥🔥🔥 @merve123 @Deletedmom3 bizim kızlar bi şahane🔥🔥🔥
Dilseee sen nerelerdesin canım😅🔥
tugcebgdtl benim 3 çocuğum var. Hep isteyerek yaptik. Kızımda var oğlumda ama çocukları çok seviyoruz. Nasipse 4. Düşünüyoruz küçük kizim büyüyünce. Buna kararı siz verebilirsiniz başka kimseyi bulandırmayın ilişkinize . İnşallah istediğiniz zamanda olur çocuklarınız.
Dilseee o zaman bu gruptan güzel şeyler öğreneceksin canım🔥🔥🔥🌸
Deletedmom3 grubunuzun en güzel annesi🔥🌸🥰❤️
berfooo o zaman ipler elinde olması için. Cinsel olarak asla red etme. Oral sex öğren. Ve isteksiz bile olsan asla belli etme. Hep istiyor gibi ol. 👄 evde giyimine ekstra dikkat et, mini efekler elbiseler çeşit çeşit al koy. İç çamaşırda aynı şekilde.
Nur-12345 👄👄👄♥️♥️♥️
tugcebgdtl sen ilk yorumları üşenme oku çok var, tecrübe edilmiş fantaziler
Deletedmom3 kesinlikle canım🔥 bugün muhteşem birşey denedik
Nur-12345 müsait olunca anlat mutlaka
Deletedmom3 senin yorumlarını merak ediyorum canım anlatıcam tabi😅ilk kez denedik x pozisyonu denediniz mi hiç
Nur-12345 69 mu ? 🤣🤣
- Düzenlendi
Deletedmom3 hayır canım x pozisyonu bugün ilk kez denedik bizde😅şuan her yerim ağrıyo. 7 günün patlaması oldu resmen😅pozisyonu anlatıyım canım sırt üstü yatıyosun eşin ayaklarını çapraz yapıp havaya kaldırıyo öyle giriyo🔥alan daralıyo daha çok zevk ve acı veriyo işin içine hızda girince sonradan ağrı oluyomuş😅
Nur-12345 Evet canim ad olarak duymadım hiç ama çok yaptik. 🙌🙌👄👄
Deletedmom3 bu gece ağrım biraz fazla sanki ben o pozisyona bağlıyorum sendede olmuşmuydu canım çok
Nur-12345 yok hiç olmadi ağrı.biz bir çok pozisyona geçtiğimiz için hızlıca farketmedim açıkçası. Seni adet dönemin yeni bittiği için ve biraz fazla zorladıysa ondan olabilir.