Nur-12345 bazen benim adet döneminden çıktığım da hemen ilişki olunca hafiften ağrı olur. Pozisyondan sanmiyorum ağrı olsun

Deletedmom3 aynen canım o da olabilir😅 malum bendeki 🔥bugün biraz fazlaydı 😂

Deletedmom3 eşimde 7 gün oldu onun da hızı vardı biraz sertti pozisyondan değil diyosan bu sebeplerdendir o zaman canım🥰

Nur-12345 büyük ihtimal adet dönem çıkışı ağrısı. Nerde görsem tanırım pozisyon çok zorlayıcı değil ama şevk arzu sert hareket kaşık ağrısı yapabilir🎃

Deletedmom3 evet kıyafet konusunda dikkatli olmam laxım çamaşır stok yaptım o derece seviyorum birbirinden farklı şeyleri sürekli bedenimle sinyali vermem lazım 😂çıldırtmayı da çok seviyorum 😂

Bende 3 yıllık evliyim çocuk olana kadar ilişkimiz gayet güzeldi 2 günde bir birlikte olurduk ama artık haftada1 veya 2 haftada bir eşim oyun bağımlısı gece yarilarina kadar oyun oynuyor bende gurur yapıyorum teklifte bulunmuyorum banada tavsiyeler verirmisiniz

Nur-12345 sen nasıl ateşli bir hatunsun öyle 😍 mesajların hepsini okudum resmen 😂 sendeki ateşin yarısından istiyorum tabi kocama da😶

Asin70 çocuk olunca çok zor oluyor dimi bir de eşte bitiyor her şey ona da çok anlayışlı yardımseveri lazım

Elif987 aslında kızımın gece uykusu çok iyi 6 aylık akşam 10 sabah 9 uyur yani bize bir engeli yol ama eşim sanki çocuk olana kadar birlikte olmuş gibi hissediyorum