My_LiFe sıfır mı😮😮😮 hemen yükselt modunu hemen canım 🔥🔥 bu 🔥sönmeme li🔥🔥🔥😂💋🌸🔥

Deleted2 ben kendimi bildim bileli böyleyim canım😅lisede 2 de tanıştım eşimle o zamandan beri hep bi istek bi çaba 😅perişan ederdim o zamandan😅hala da aynı🔥💋❤️

Deleted2 daha gençse çok yazık😮😅ilerde pişman olur bence🔥🔥

Deleted2 evet bende bazen nasıl bekledik diye düşünmüyo değilim ama iyi ki beklemişiz beklenti hep yüksekti🔥😅

Deleted2 öyle tabi😅sevgililik dönemimizde de eşimin annesinin miras kalan bi evi vardı. Kiracılar çıktıktan sonra biz bazen o eve gider piknik yapar sevişirdik😅 o evde oturacağımızı felan düşünürdüm ben hep 😅her gitmemizde beni kucağında götür eve derdim😅ve sırf 1 yıl o ev boş kaldı. Eşim kiralık yazısı asmıyordu😂

Deleted2 kesinlikle gençlik şahane bişey ve benim moddom her yaşın bir güzelliği var en güzel yaşımızdayız diyorum. 🌸

Deleted2 üniversitede ayrı yerlerde okuduk eşimle o yurt dışına gitti o geldi ben gittim pek bişey anlamadık ama üni biter bitmez evlendik😅daha fazla dayanamadık🔥

Deleted2 kanınızda tahrik var sende haklısın😅ben çoğu şeyi ondan öğrendim😂

Deleted2 kesinlikle canım mahrum kalmak bize yakışmaz😅🔥🔥🔥bayramlar bizim için malum😅😂

Deleted2 boşver canım valla çok sevdim ben bu bayramı🔥🤗başbaşa kaldığımız ilk bayram olacak onuda ödüllendiricem zaten😅sen mesajı almışsın bi ödülde senden🔥🔥💋

Deleted2 😂😂 yaparsın bi farklılık😅boğa kadınısın sen🔥🔥💋

Deleted2 ben o yaşta evli olacaktım ki eşimi sömürürdüm valla😅taze taze😂en verimli yıllar🔥🔥