Deleted2 o yaşta evleneceksem bende dönmek isterim heralde😅evlenmeden dönmem 😂mahrum kalmak da istemem🔥❤️

berfooo çünkü🔥🔥🔥🔥🥰zirvelere çıkarıp uçurmanın farklı yolu var ama onun tadını yok canım😅

Nur-12345 alla bana hep acı olarak geliyor yapmadığım için canım acıyacak hissi var içimde o yüzden endişeliyim 🤷‍♀️

Nur-12345 heyecanlandırmayın beni düğün akibeti daha belli değil 2 ay var 🧐🥳😘🔥❤️

berfooo hiç acı hissine kapılma canım 😅yaşıyacağın en muhteşem haz🔥👄 sadece kuru olmadığından emin ol ve ilk gece kayganlaştırıcı kullan zirvelerde yaşayın🥰❤️💋🔥👄

Deleted2 umarım inşallah dediğiniz gibi olur canlar ❤️ Herşeyi bana bırak gerisine karışma Diyro ama bilmiyorum 🤷‍♂️

Deleted2 inşallah o kadar kolaydır 🤷‍♀️Acı eşiğim çok düşük ve dünyanın en korkak insanıyım siz düşün daha gerisini

Deleted2 ben hiç korkmadım 😅istiyordum çünkü 😅 ama belli etmedim oda bana bedenini tanıttı ön hazırlığı yaptı😅onu hissettiğimde yalvardım hatta 😅beni yalvartmadan girmedi😅🔥

berfooo ambulans kapıda olması laızm diyorum bana sen bizi rezil edeceksin bakalım biz seninle ne yapacağız diyor 😂😂 diyecekler bu çocuk vahşi mi ne yaptı Kıza diyor bilmiyorlar ki kız narin 🥳