berfooo ilk gece olacaksa eğer ki olsa da olmasada gelinliğini eşin çıkartsın. Gelinliğin altına mutlaka seksi bi gecelik giy. Gelinliği çıkardıktan sonra onunla duşa girmeyi teklif et ve sıcak bi duş alın hem gevşersiniz. Sonrası malum zaten büyük buluşma🔥🔥🔥🔥

Nur-12345 yapı olarak çok heyecanlı biriyim zatne de heyecan bende bitmez hep yüreğim hopla durur 😂🥰

Nur-12345 bebeğim gecelik işi tamam da gelinliğin altında düğün olursa akşama kadar kirlenir gibi hissederim sonuçta koşturuyorsun falan ben biraz hassas ve temizliğe takım biriyim de

Nur-12345 ben banyo yapsam o da ben de direk yatarız o yorgunluğun üstüne mis gibi 😂🥰

berfooo canım üstünde kalmıyo ki zaten gelinliği çıkardığında direk çıplak bi vücut hoş durmadığı için gecelik tercih ediliyor. Duş da olursa zaten orda başlarsınız gecelikten eser kalmaz🔥😅

Nur-12345 o da doğru gecelikle sonuçta sevişmeycez düşünmedim akıl kalmadı 😂

berfooo şimdi mis gibi geliyo o zaman daha heyecanlı olabilir😅tabi düğünler eskisi gibi olursa duştan sonra direk yatarsınız zaten😅bizde de öyle olmuştu😂

Nur-12345 evet öyle geldi bakalım bir düğün olmasa daha dinamik oluruz iyi bir iş çıkar ortaya 🔥🥰

berfooo güzel şeyler vardır inşallah canım. Zoru bulmuşsun gerisi kolay🔥🔥🔥

berfooo tabi tamamcanım1 haftadır bu bayramı bekliyorum👄💋❤️🔥🔥🔥

berfooo neden ayni şeyi düşünüyoruz acaba 😟 bende öyle diyorum küçücük ben napcam diye 😅 ateş 🔥 ımızı kullanmamız lazım biraz galiba Deletedmom3 ablamızı dinlemeliyiz ❤️