senabaykan1234 vaka sayısı artmış umarım açılır dugun salonları 🙏🙏🧿🥰
Seks
SSelinn insaallah canim
Almila01 insaallah canim 🥰🥰
Selam
senabaykan1234
Bizimlede Paylaşirsin Nasil Bir Duğunun olduğunu senden birkac sey öğrenmiş olurum😊💕
Birşey soracağım bu erkekler niçin msj konusunda sıkıntılı yada sadece benimki mi?? Merak ediyorum genelde kavga konumuz msj atmaması normalde hiç kavga etmeyiz ama ben çok takmaya başladım akşam saat ondan sonra msj atmaya başlıyor😬sabah günaydın gün içinde başka msj yok
Meyzi90 canım erkekler bizim gibi uzun uzun mesajlaşmayı sevmezler. Ergenlik dönemi hariç tabi😅kısa öz mesajlrı severler bu a çok takılma bence😅ama arayıp sormuyorsa buna takıla bilirsin 🌸
Meyzi90 evet eşimde mesaj atmayı sevmez kısa ve öz bi şekilde mesajıma geri döner ya da cevabını arayıp söyler 🤷🏻♀️
İyi bayramlar kızlarrr🌸
Herkese iyi bayramlar. Bu Gece çocukları uyutup,film gecesi yapacapım eşime süpriz. Detaylar gelecek 🎃👅👄👄👄
Meyzi90 müsait olduğu saat aralığı demekki 10dan sonra. Sende aynısını yap bir süre aramazsa arama mesaj atmazsa atma.
Film araştıracağım romantik erotik arası birşey. Önerisi olan var mı?
Deletedmom3
Vallaha Sabirsizlikla bekliyorum detaylari😄💕
Deletedmom3 bu gece bayram gecesi adına yakışır olmalı tabi canım😅 bizde de eşimin sürprizi varmış bende merakla bekliyorum 😅🔥💋
Nur-12345 hadi canim ne acaba 🤷♀️👄👄