Deletedmom3 gerçekten var canım eksik var. Hatta😅 muhteşemdi🔥 doyasıya yaşamak istedim hadi bidaha bidaha hiç boş bırakmadım 🔥 iliklerime kadar hissettim resmen 🔥👄

Nur-12345 ooo sen niyetlenmişsin şevke gelmişsin. Hadi hayırlısı olsun o zaman harikasınız.

Nur-12345 ya ben son doğumunda sprial yatırama kadar öldüm,eşimde öyle. İçine boşalmayınca yarim oluyor herşey. Onu hissetmek ayrı bir duygu. İlk kızıma günde 5 kere ilişkiye girdiğimizde hamile kalmıştım
      Ben gününü hatırlıyorum o derece 🤣🤣

Deletedmom3 o kadar güzeldi ki eşimde evi biraz ona göre planlamış evi😅 istekli de sürekli bunu dile getirdi ilişkidede 💋en sonunda da ilacı içmesen çok mutlu olurum dedi kuyamadım🔥

Deletedmom3 kesinlikle ilk zaten hissettim içimde sarhoş oldum zevkten resmen😅 eşimde beni öyle görünce biraz coştu 🔥her şey muhteşemdi o derece

Deleted2 aynen yumurtlama dönemindeyim olursa hoş gelir 🤗test felan hiç bir şey yapmıycam. Öğrenene kadar da yapmaya devam😅🔥💋👄🍓

Deletedmom3 kesinlikle canım😅🤗şimdi ki yatak odam aşırı fantastik 😅yerden 20 cm uzunluğunda bi yatak birde sallanan salıncağım var oda bomboş 😅 havalandırma derdi yok😅komşu derdi yok üst katta tabi alt katta duyulabilir 😅 tüm zevkleri tadıyorum 🔥🔥💋👄🍓

Nur-12345 alt katta oturunca o sesleri duymak cok kotu oluyor ya hahahahaha valla yaparken dusunun lutfen diger sitemizden bu yuzden tasinmistik😂

Nur-12345 yaaaa süprize bak yaaaaa ne kadar güzelll allahim bizede böylesini nasip et😊💕💕

Lalderiin aynen canım bende şikayetçiydim bu durumdan bağıramıyordum😅😂😂

Deleted2 aynen canım çok zor gerçekten eşim bu hap olayından sonra daha çok cesaret almış hatta şey diyo ağrı kesici alacaktım kandıracaktım seni sonra hamile kalınca itiraf edecektim ama kıyamadım diye itirafta bulundu😅ben hiç anlamadım yalnız bu kadar çocuk istediğini 😅ben sadece içime boşalmak istiyo diye düşünüyordum😅

Kızlar size bişey sormak istiyorum. Biliyorsunuz hamile kalmak için girmedim ilişkiye ama olursada mutsuz olmam. İlk İlişkiye girdikten sonra biraz dinlendik daha sonra tekrar girdiğimizde dinlendim ama ayağa kalktımda içimden birşeyler aktı spermmiydi akan😅

Nur-12345 film gecesi yaptik bizde.kokulu mumlar,çikolatalar eşliğinde romantik erotik saatler geçirdik. İlk sahnede ne çıktıysa aynısını yaptik. Gerçekten çok güzeldi @Deleted2 tavsiye için çook teşekkürler ♥️♥️♥️♥️♥️