Nur-12345 evet sperm akması normal. Ama giden gitti tatlım rahimde 3 gün bile canlı durabilir sperm
Seks
Deletedmom3 ne güzel canim benim hep böyle mutlu olursunuz inşallah😊❤
Deletedmom3 oo çok ateşli 💋🔥🔥en sevdiğimiz😅🥰💋sevindim canım senin adına 🔥🔥🥰
Deletedmom3 fazlası aktı diyosun😅normalse sıkıntı yok o zaman🔥
berfooo teşekkür ederim canım hepimiz çook mutlu olalım🔥😅🥰👄❤️👅💄
SSelinn hepimiz inşallah. Mutluluğun formülü sexden geçiyor görüyorsun canim. Hep bunlar tecrübe. Eminim çok iyi sex hayatınız olacak sizinde ♥️♥️👄👄
SSelinn çok tatlısın tabi senin gibi tatlı arkadaşlarımız da olunca çok güzel olduk💋🔥👄💋❤️
Nur-12345 evet canım fazlası akar. Zaten milyonlarca canlı hücre var içinde. En çabuk olan zirveye ulaşıyor
Deletedmom3 kesinlikle erkeği sexte mutlu ediyosan diğer herşeyi unutuyor🔥
Deleted2 olursa mutlu eder bizi 😅 eşim çok istiyo 🔥 her içime girişimde önce senin sonra mucizemiz içinde diye sürekli sayıkladı🔥😅
Deleted2 ben bişey demedim eşime oda farketti bişeyin aktıpını diyo yolunda gitmeyen bişey mi var 😅dedim sakin olur böyle şeyler herhalde sonra bi kez daha yaptık😅diyo kalkma canım sakın😅🔥
Deleted2 monamour en favorim masaj sahnesi ve 69 pozisyonlu sahne
Deleted2 ben eşimi tanımadım tekrardan tanıştık 😅 öncesinde çok çok mutlu etti beni gerçekten bende gelince ona biraz oral yapıp işi hızlandırdım biraz sonra kendim istedim şaşırmış gibi yaptı ama o çok istiyodu zaten😅 ben zevke geldikçe daha da hızlandı 🔥boşaltıktan sonra bana baktı tepkimi merak etti dedim çok güzelsin biraz daha😅çıldırdı🔥🔥biraz ağrım var aslında ama normal diyorum bu kadar şeye😅
Deleted2 bende ilk kez bu kadar sert ve aşırı hissettim 😅çok sevdim ama 🔥🔥🔥👄
Deletedmom3 insallah 😊❤
Deleted2 aynen canım bugün dinlenelim biraz güç toplayalım dedim 😅oda tadını aldı bırakmak istemiyo 😅🔥