Deletedmom3 yapicam yapicamdaaaaaa bakalim 😂🤣😂🤣
Seks
- Düzenlendi
Meleyke97 adam neye uğradığını şaşırıcak ahah🤭🤭
minikhanim adamın istememesi garip zaten. Kesin eşinden çekinmiştir söyleyememiştir.
minikhanim 27 yaşındayım canım 🥰 seninde tabiki bir eşin var hiç beklemediğin bir anda çıkacak karşına
Deletedmom3 yani çok bi geçmişim olmasa da erkeklerin bayıldığını biliyorum. yine çekiniyorlar olmalı. bi açılsalar sabahlar olmayacak🙄😈
Deleted2 güzel şeyler bekletmez ki.. pıt diye olur. belki olur beklemiyor,aramıyorum. yorgunum da insanlar konusunda. akıştayım :)
o yaşımı şu an görmek için neler vermem..
minikhanim bizim geçmişimiz yok 🤣 sadece eşimiz. Ama bundan hoşlanamyacak erkek yoktur
Deletedmom3 öyledir umarım yoksa çok şaşırırım 🤭
minikhanim asnsjsjns🤭🤭🤭🤭 merak ediyom tepkisini
Deletedmom3 belkide cekiniyordur soylemeye iyrenirim falan dusunuyo herhalde
minikhanim hadibe🤩🤩🤩zaten benden ayrilamasin istiyom delirsin benimcin
minikhanim o yaştayken Bnm de hayatta acelem coktu hemen 25 olayım hemen 30 olayım derdim ama şimdi de kesşke 20 yaşıma 21 yaşıma dönsem diyorum ne bileyim cok daha heyecanlıydı o günler 😊günün tadını çıkarmak lazım bunu anlıyorum yaş aldıkça… bende hep gelişine yaşadım Sevdim sevildim seviştim aldatıldım , belki de aldattım ama hiç pişman değilim hepsi tecrübe .. anlatsam çok linçler yerim o yüzden susuyorum 😁
Meleyke97 aynen sende şaşırt onu. Delirsin ♥️👄💄🙌😚👅😍👄👄
Deleted2 belki ben bu ara çok daralmışımdır. yaş almak korkutuyor ama insan da guzel gunler gormek istiyor.. Hiç birimiz kimse dört dörtlük değil ki. hayat hiç yapmam dediğin, hiç beklemediğin iyi-kötü her şeyle dolu 💕
Deleted2 kız biz seni linçlermiyiz aşk meşk olsun💀🤷♀️🎃🎃
Deleted2 kiz söyle neden cekiniyonya soyle sendende biseyler oyreniyim🤭bak biz konusuyoruz soyluyoruz hadi sende soyle linc eden olsada cevabini veririz biz burda bi grubuz👊💪
Ne guzel seyler konusuyorsunuz ama bn biraz seks konusunda cekiniyorum cunki genital bolgemde kararma var ve partnerimin hosuna gitmez fln😳