cansuu Bugün evlilik teklifi aldım 7 yıllık sevgilimden.Kabul de ettim tabi.Yaza düğün falan düşünüyormuşta ben pek sıcak bakmadım.Evlilik teklifi sonrası sizcede çok hızlı olmaz mı ki?Birde ben daha 23 yaşındayım erken geliyor sanki🤷🏻♀️
Deleted2 cansuu bende 23 yaşında evlendim pişman değilim çünkğ eşim her konuda çok harika bi insan. İyi düşün yine de ☺️
Lalderiin cansuu emin olsaydın böyle bir şüpheye düşmezdin:) emin değilsin belli bunu sevgiline anlat anlayışla karşılar hayatınızı yaşayın daha çok erken🤩
Nur-12345 Yaşın biraz küçük dediğin gibi canım en azından 1 yıl beklemelisin bence🥰mutluluklar bu arada🥰
Nur-12345 En hızlı zamanlar😅sen en az 1 yıl daha uzatmaya bak canım zaten bu süreçte hemen olması biraz zor gibi 😅hayallerim var de sen ikna edersin🥰
cansuu Deleted2 benim sevgilim de her konudaki iyi birisi ama işte 23 yaş çok erken evlenip başıma bela almak istemiyorum galiba😂
cansuu Sbl2311 ben benimkini ikna edersem beklerde.Bende tam emin değilim ki hemen evlenip evlenmemekten🤦🏻♀️