aykirikadin Penetrasyon iyi ise..güzel biri giriş ve çıkıç olursa..G SPOt(secret point) yakalasa ..mastürbasyona gerek kalmıyacak ve penisin zevki hiçbir şeyde yok.. Ben Mastürbasyon yapmıyorum..
[silindi] aykirikadin sağolsun erkekler öyle çabuk bolalıyorlar ki kadınları düşünmeden tam zevk almaya başlıyorum mesela Bi bakıyorum ki eşim boşalmış zaten sonra da bitiyor hemen sertliği 1 kez ve en fazla 20 dakika
Sedam60 Kızlar bende kendim yapınca zevk almıyorum ama ben sadece ilişki sırasında yapıyorum onun dışında hiç tek denemedim bile eşim yaptığı zaman zevk alıyorum
Alerjikana Elif_can6 ben de bekarlıktan kalma alışkanlık vardı sonra çocuk olunca bıraktım. 2yaşında şu an bebeğim. 2yıldır ara ara aklıma geliyor şeytan dürtüyor yap diye. Sonra diyorum bunun duşu var şeyi var kendine gel.
Vyvyfxtxcvhvu Alerjikana 😂😂😂😂bende onceden yapmaktan korkardim ama şu an canım istese yapiyorum da gerçeği olmadan olmuyor bee🤫🙊
Alerjikana Vyvyfxtxcvhvu kız duş abdest olayını nasıl çözdün? Bebe uyanacak emmek isteyecek diye sevişmeye korkar oldum
Piko2021 Elif_can6 3 yıldır evliyim hiç yapmadım evlenmeden öncede hiç yapmadım orgzm da hiç olmadım bemde sorun var sanırım 😄
Vyvyfxtxcvhvu Alerjikana genelde planlı yapıyoruz bebeyi uyutuyorum sonra kocama koşuyorum tabi iş ortasında uyanırsa eşim oğlumuzu kucağına alıp susturuyor ben duşumu alana kadar 🙊😁